Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

vineri, 29 mai 2009

Am 90 de ani si sunt sofer !

Mereu m-am intrebat cati dintre posesorii de permis de conducere din Romania au peste 70 de ani. Asta judecand dupa mamutzeii vazuti la volan in ultima perioada, bineinteles. Si uite ca cineva s-a gandit sa faca si o statistica, luand nite date de la Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor. Ghiciti ce: aproape 1000 de posesori permise au peste 90 de ani, iar 30 au 100 de ani.
Eu avum vin cu 2 completari:
1. Cati dintre cei peste 90 de ani mai traiesc inca
2. Bine ca facem legi ale salarizarii unice, dar nu se gandeste nimeni la faptul ca un om la 70 de ani cu greu mai poate fi numit conducator auto:reflexele sunt intarziate, bolile pot duce la stopuri cardiace la volan sau cine stie ce alte minuni fatale. Bineinteles, punand astfel siguranta tuturor in pericol.

Un comentariu:

  1. Nu poti ingradi dreptul oricarei persoane, la orice varsta, sa aiba acest drept. De a conduce o masina. Dar, in sensul stirutei oferite de tine, cred ca ar trebui gasita o solutie. De la anumita varsta, e cam greu, asa este :)
    Ar fi si mai interesant de stiut cati dintre acesti batrani mai functioneaza pe soselele patriei. Sper ca numarul lor sa nu fie acelasi cu cel indicat de articol....
    Salutari !!
    Eduard

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.