Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

sâmbătă, 23 mai 2009

Noua Dreapta da in cap paradei gay!

Libertatea de exprimare e doar un deziderat in Romania. Dar asta nu mai este demult o surpriza ..pentru nimeni. Poate doar pentru o grupare amarata de optimisti, care inca spera la egalitatea in drepturi si libera exprimare. REstul, se declara ignoranti si nepasatori fata de problema asta care a inceput sa manance zilele oamenilor cu putin cap si creier functional.
Dupa ce mi-a crescut tensiunea citind aberatiile lui Brambilla, am dat peste alta nefacuta(sau mai bine zis, facuta de prea multe ori in Romania. Ca orice e nefacut in afara, e facut de foarte multe ori in Romania.Ca la pionierat in materie de dezastre..suntem tzutz!).
Azi e parada gay. Dar nu numai pentru gay, evident..ci si pentru gruparile care si-au facut un scop din a milita pentru neatarnarea rasei si pentru puritatea ei(mai era unu`, Hilter,parca il chema, care milita pentru aceleasi scopuri nobile). Iar cand vine vorba de neatarnare in Romania, cine sa se prezinte oare la apel, daca nu extremistii din Noua Dreapta a lui Zelea Codreanu, scosi si ras-scosi in afara legii acum cateva decenii? Evident ca ei, pentru ca prin definitie, in ei s-a adunat tot: neonazism, xenofobie, rasism pur, puritate de rasa. Tot! Da` tot! Si cum sa nu se adune ei la parada gay, pentru a arunca..eventual cu scuipat si injuraturi crase la adresa "paganilor" gay?
Marsul lor se va desfasura in paralel cu cel al membrilor comunitatii gay si se va numi, din cate se pare, marsul pentru normalitate. Halal normalitate, amicilor!Daca voi asta numiti normalitate, in a respecta principiile regimurilor demult apuse si a merge pe extremele sociale si politice tot ale vremurilor demult apuse, inseamna ca eu trebuie sa ma duc sa ma culc, dupa ce ma mai imbat cu putina realitate.
DAr numai daca voi jurati cu mana pe inima ca stiti ce e ala postmodernism si libertate de exprimare.
Buba e ca, tot potrivit acelorasi drepturi, si divinii din Noua Dreapta ar avea aceeasi libertate de exprimare. Numai ca ei nu militeaza pentru libertatea lor de exprimare, ci actioneaza pentru a o limita pe a alora, erijandu`se intr`un fel de ..cum le zice, reprezentanti ai natiunii intregite si purificate de Zelea Codreanu.
Pe de alta parte insa, poate ca nu este taman momentul potrivit pentru comunitatea gay sa iasa la rampa prin marsuri(pe care le-au organizat si anii trecuti). Dar cand te lovesti de asemenea aparatori ai normalitatii, parca iti vine sa iti intaresti putin pozitia si sa le arati si normalitatea ta.
Hai sa fim realisti si sa ii lasam si pe altii sa se exprime. Ca doar militam pentru democratie. Nu pentru republicile lui Decebal, Burebista si Codreanu.

2 comentarii:

  1. buna
    iti propun un schimb de link - http://blogcudetoate.blogspot.com/

    dc esti de acord da-mi de stire printr-un comment la mine pe sit...

    greetings


    marean : "Opriti micii , opriti gratarele , vorbeste Dl Geoana"

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut,da-mi un singur exemplu ca Noua Dreapta este nazista?!?Ne-ai vazut cumva ca am arborat zvastica?!Este trendy sa acuzi Noua Dreapta de nazism,dar este foarte greu sa te documentezi exact asupra Noii Drepte.Sunt membru de ani de zile al Noii Drepte si tot rog sa ma crezi ca sunt antinazist convins.Chiar pe blogul meu,am atacat nazismul in nenumarate randuri,iar nazismul in Romania il consider o joaca de copii.O zi buna.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.