Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 18 februarie 2009

ONUR OZER, la STUDIO MARTIN

Vineri, 20 februarie, cei de la STUDIO MARTIN ti-au facut o programare pentru party, sa te mai scape de incruntarea crizei economice. Vor fi acolo, sa te "inveseleasca" ONUR OZER si ROBY. Pentru necunoscatori, Onur Özer este una dintre cele mai reprezentative imagini ale label-ului Vakant. Originar din Turcia, Onur si-a inceput cariera in DJing in anii 90 pentru imediat sa devina un producator foarte respectat si un DJ foarte iubit pe scena techno din Germania. Se afla sub spoturile industriei underground a muzicii electronice de ani buni si a avut rezidente in cele mai importante cluburi din lume. Ca rezident al celui mai bun club din lume in 2008 conform Resident Advisor, Watergate - Berlin, Onur a fost primul invitat sa mixeze o compilatie. Seria a continuat cu Sascha Funke [BPitch Control] iar la ora actuala se pregateste lansarea celui de-al treilea material, semnat Konrad Black.
Desi Onur pregateste cateva productii pentru acest an, momentan se afla intr-un turneu in cele mai importante orase ale Europei si este full booked pana la finalul lunii mai. Printre aceste date, ne putem bucura si noi de sansa de a-l asculta live pentru prima data vineri, 20 februarie.
In deschidere DJul si producatorul roman parte a Livio & Roby si Monochrome - Roby, care reprezinta imaginea unor label-uri ca Cecille si Fumakilla.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.