Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 28 septembrie 2011

Sa sar sau sa nu sar parleazul?

Daca cineva mai crede in avantajul prieteniilor sau prietenilor de sex opus, sorry to burst your bubble. Sunt cele mai rele. Pentru cei care nu le-ai experimentat inca, sa va explic pe indelete, ca va vaz incurcati.
Pana la un punct, prietenii de sex opus te fac sa crezi ca lumea e a ta, ca totul e daca nu roz..macar de un rosu aprins si ca nimic nu te atinge in cazemata pe care o construiesti impreuna cu prietenii de sex opus: lumea se uita, tanjeste, susoteste pe la colturi de cat de bine te-a atins palma lui Dzeu sa ai atatia prieteni langa tine. Sinceritarile sunt la ordinea zilei, umerele de plans, la fel, iar fatadismele lipsesc cu desavarsire, pentru ca stii ca nu ai de ce sa le folosesti. Te simti in siguranta, surazi strengareste si te crezi pe al 10-lea nor din cei noua pe care Divinitatea ti i-a pus la dispozitie.
Totul pana cand incep intrebarile. Si atunci cand ajungi in momentul asta, ai rupt-o clar in fericire. Si daca nu se rupe fericirea, se rupe filmul...si tot se rupe ceva. Ca asa trebuie! Ceea ce vreau sa zic, de fapt, e ca momentul intrebarilor este un moment de cotitura in relatiile de prietenie dintre femei si barbati. Si asta pentru ca el in general se refera la "saritul parleazului"... de la prietenie, la friendly fuck sau de la prietenie (si mai rau!) ..relatie. Iti vine usor sa fantasmezi la asta, pentru ca ai intotdeauna avantajul faptului ca ai ajuns sa cunosti atat de bine persoana de langa tine, incat alegerea ti se pare cea mai inspirata. Si de parca nu era de ajuns, intr-o fractiune de secunda, iti trec prin fata ochilor toate momentele in care a fost alaturi de tine, ti-a suportat mitocaniile, plasmuirile, vaicarelile, damblalele de moment. In plus, toti/toate ceilalti/celelalte alearga dupa el/ea, drept pentru care TREBUIE ca alegerea ta de a trece parleazul sa fie cea inspirata.
Abia acum incepe chinul, pentru ca odata cu intrebarile astea, se screme si decizia sa iasa la suprafata: se pastram prietenia sau sa o lasam sa se duca dracului? Tentatia e foarte mare, plasmurile pe masura tentatiei, iar jocul stimulant incepe sa iti racaie neuronii, in ideea de a te face sa iei o decizie.
 Tine minte insa ..ca daca "sari parleazul", ai sanse foarte mari sa futi o prietenie grozava  printr-un singur orgasm. Chiar merita?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.