Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

vineri, 4 iunie 2010

Andreea noastra, producatoarea

La ora la care scriu postul asta, probabil ca Andreea este inca in montaj, adauga niste burtiere sau alearga intre Antene si TVR-uri pentru a pune voce pe materiale. E innebunita dupa meseria asta epuizanta, iar eu o inteleg perfect. Poate de aia nici nu comentez nimic cand ea ma prezinta sub titulatura "producatoarea de la Constanta".
Andreea a fost in prima faza a Sarmiziei,apoi am transformat-o in bun comun odata cu venirile mele la Bucuresti. Oricat de urat ar fi sunat ce am spus mai devreme, asta e realitatea: suntem deja trei intr-una si nici dracu` nu ne mai poate desparti acum.
Pisica Andreea este un om frumos.Isteric, dar frumos. Este atat de pasionata de ceea ce face, ca uita sa doarma, sa manance, sa vorbeasca cu Tzupelmanu` ei de acasa. Nu sunt inca pe deplin convinsa ca poate sta locului vreodata, asa ca meseria pe care o face i se potriveste de minune. Andreea e dementa intruchipata, mai mult decat a suratelor ei la un loc si reprezentant de seama a Sisterhood-ului `n Cur. Noi o iubim, asa dementa cum e. Ne place ca ne face sa radem, ne place cand ne face idioti, ne place cand ne vorbeste de esarfe Burberry si de spectacole de teatru. Ne place frumusetea ei si ii adoram pasiunea, pentru ca ne-o transmite si noua.Tuturor.Si nu e usor sa faci asta.Dar pisica noastra poate.Si ii si iese.
....................
Next in line: Iubeste rockul, iubeste sa se certe de dimineata si sa`si bea cafeaua la o tigara.E taratoare, dupa porecla.Si eu la fel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.