Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

joi, 3 iunie 2010

Seicul care-avea o pasiune

A venit si vremea in care vorbesc despre el, despre Seic. Ii pun numele cu majuscula pentru ca merita si pentru ca de un seic cu "s" oricum nu s-a auzit pana acum. A fi seic nu este usor in zilele noastre, cand printesele s-au transformat in nebune depravate, iar printii le ridica poalele peste garduri de bambu. A fi seic este o adevarata provocare, iar provocarea devine si mai mare in momentul in care iti numesti/denumesti cadanele. Pentru ca si ele, cadanele...sunt specimene rare:nu sunt domesticite, tachineaza si stiu sa poarte discutii interesante(ce chestie!), dincolo de banalitatile zilnice. Asa ca..vedeti voi, relatia dintre un seic si cadana lui este una speciala de la bun inceput. Iar inceputul debureaza mereu cu o tachinare.Verbala.Sau o injuratura prieteneasca. Asta a fost inceputul intre Seic si mine. Care inceput s-a dezvoltat, s-a consolidat, a crescut mare si pufos, dar pare-se ca nimic nu poate lua locul tachinarilor vremelnice.
Lasand generalismele la o parte, Seicul face parte din categoria oamenilor la care tin. Si la care nu voi renunta prea usor, pentru ca atunci cand gasesti acel "comun" in marea amorfa de dezolari, depravari si orizontalitati, iti vine greu sa-l lasi din maini. Pe el, pe comun. Si nici nu merita, ca parca prea mult ai cautat "comunul" in anonimatul depravant si uniformizant. Si daca tot vorbeam de comun, sa va zic putin din comunul nostru: tigarile de foi, vazele de smoothies, discutiile despre pasiuni, tachinarile la ceasuri tarzii(despre gazele),intalnirile cu prieteni deloc comuni si discutii despre ce va sa vie.
Dincolo de nebunie, Seicul este un om normal, cu o mare pasiune, ca doar vorbim de oameni pasionati. Pasiunea lui e radio-ul. E pasiunea omului care nu uita sa traiasca, dar care mai mereu va trai prin pasiunea ce il face sa se simta viu.
Partial, ii impartasesc pasiunea. Partial, ii impartasesc si visele. Total, ii impartasesc dragostea pentru frumos si goana dupa liniste. Poate ca asta face ca relatia seic-cadana sa fie atat de interesanta si stimulanta. Iar pentru asta, ii multumesc.
Din sufletul meu hain de cadana.
..............................
Next in line: Vorbeste mult. Vorbeste de esarfe.Burberry, chiar. N-ar face nici moarta altceva in afara de televiziune. Are acasa un super-erou si e fericita detinatoare a unui grup frumos de prieteni. Cat despre prietene, ar putea cu siguranta sa faca un sitcom impreuna cu ele.O iubesc pentru ceea ce este si pentru pasiunea din ochi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.