Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 21 decembrie 2011

Specialii din viata mea. Part II

Fara a face discriminari de pozitie si rol, marturisesc sincer ca modul in care a aparut casting-ul pe creditele de final ale filmului "Ramona 2011 " este total aleatoriu. Faptul ca in aceasta a doua parte a gandurilor si multumirilor apar alte nume nu le face cu nimic mai prejos decat cele din prima parte. Sa nu uitam ca surprizele se pastreaza, totusi, mereu pentru final :)
Nu sunt prea multe cuvinte pentru a-mi arata dragostea fata de Sarmi. Si asta pentru ca,intuitiv, ne citim gandurile atat de bine si relationam atat de bine non-verbal, incat am renuntat sa ne cramponam in banalele cuvinte. Casatoria noastra platonica functioneaza atat de bine la nivel spiritual, incat oricare alt mod de comunicare pare... inoportun
Pe Andreutza,o admir din ce in ce mai mult. Pe zi ce trece, se dovedeste atat de pasionata, incat nu are cum sa te lase rece modul in care povesteste despre pasiunile ei. E un om frumos, atat de frumos si agitat, incat reuseste de fiecare data sa te faca sa te simti cea mai importanta particica din viata ei. Nu pot decat sa ma declar indragostita de ea si de felul ei de a fi.
Sorinel este barbatul pricopsit cu trei nebune. Una a lui, celelalte doua... imprumutate. Este cel pe care  il disputa femeile si barbatii pentru modul divin in care gateste. Bineinteles, eleste cel de la care a pornit termenul de "depravata" in ceea ce ma priveste. Daca Andreea copleseste prin pasiune, Sorinel copleseste prin bunatate. Nu stiu daca ar fi in stare sa faca rau vreodata cuiva, fie prin vorba, fie prin port. Nu ai cum sa ramai bosumflat in preajma lui Sorinel. Face ce face, si reuseste cumva sa iti aduca un zambet. Impreuna cu Andreea, fac unul dintre cele mai frumoase cupluri posibile. :)
Andreiu este una din constantele din viata mea. Ne vedem o data pe an,dar de fiecare data cand ne vedem ne descoperim mai frumosi decat in anii trecuti. Florin nu face nici el exceptie, ca doar sunt frati. :)
Costi e noua descoperire a grupului. E cel mai vesel om pe care il stiu si cel mai dispus sa faca misto-uri de propria persoana. Atat de vesel, incat a reusit sa ii intre in gratii Sarmiziei mele inca de la prima intalnire. Chiar si lui Bogdan. Cum ar putea cineva sa nu il adore?
Nu stiu daca D. ar trebui sa apara pe lista, pentru ca nu stiu cat de tare o sa il sperie sinceritatea mea. Dar avand in vedere ca prin el mi-am redescoperit latura de copil (a se intelege prin asta "that puppy face", cum spune el), cred ca trebuie sa ii multumesc sincer pentru asta. :)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.