Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

luni, 25 martie 2013

...si a tras-o de par

Se stiau de ceva vreme, dar parca niciodata nu se vazusera ca pana acum. Atat de sexuali, atat de plini de dorinta. De dorinta de a-l domina pe celalalt. De a-l sprijini de un perete si de a-l poseda acolo, pana cand gafaiala ii va desparti.
Nici macar nu vorbeau despre ceva interesant, ci de o banala vreme. Ca s-a facut de cacat si ca nu mai inteleg nimic din ea. Dar ochii le spuneau altceva. Spuneau ca in momentul imediat urmator, masa ar trebui sa fie eliberata, iar energiile lor consumate carnal, cu pofta, printre cestile de cafea furibunda.
Gura a inceput sa devina sloboda, odata cu privirile din ce in ce mai intense pe care si le aruncau deloc la intamplare. Brusc, vremea a fost inlocuita de discutii despre disponibilitate si legi ale atractiei. Ale atractiei dintre ei, pe care ar fi vrut sa o elibereze iar, si iar...si iar.
 Nu stiau ce se petrece, dar amandoi intrasera in acest joc, pe care il jucau cu gratie si pricepere. Pana aproape de un apogeu. Verbal, pentru moment. Cu toate ca si-ar fi dorit sa fie si fizic. Dar stiau ca intr-acolo duce futaiul asta de creiere pe care nu l-au mai incerat niciodata atat de intens.
Mana lui, pe care el o tinea pe ceasca in realitate, avea o alta utilizare in imaginatia ei. Ii apuca parul cu indarjire si o facea sa se simta atat de dominata si obedienta, cum n-a mai fost niciodata. Gura lui, care sorbea din cafeaua inmiresmata, o musca usor de gat si ii soptea cele mai murdare cuvinte, printre dinti.
Spatele ei devenise o obsesie pentru el, asa acoperit cum era acum, de haine groase si mohorate. In imaginatia lui, era gol si arcuit, sub framantarile pline de pofta ale mainilor sale generoase. Iar fundul ferm si opintit in dorintele lui. O vedea dominata, asa cum nu s-a lasat niciodata in discutiile pe care le-au avut pana atunci. Poate si de aici curiozitatea de a o epuiza fizic, de a o face parte integrata a viziunilor murdare pe care le-a dezvoltat in ultimul timp.
Ea incepe sa isi muste buzele, mangaindu-si gatul delicat si firav. El a inteles ca dorinta verbala a luat sfarsit. Au experimentat-o de prea multe ori verbalitatea. Pacatul dorintei repetate si-a facut loc intre ei.
Si el a tras-o de par mai bine ca niciodata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.