Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 16 octombrie 2013

Manifest deschis catre barbati

Dragi barbati,

Sa stiti ca ne-am saturat sa asteptam ca voi sa faceti primul pas. Stim ca va dati mari cocosi, pana in momentul in care apare una dintre noi si va pune capac. Asa de mare capac, incat nu mai stiti cum sa actionati. Picioarele vi se inmoaie, creierul la fel, iar vorbele dispar inca inainte de a fi rostite. Stim asta. Pentru ca e normal. Intelegem . Ni se intampla si noua cu fiecare barbat interesant pe care il descoperim. Asa ca, pline de curaj,  luam noi haturile in maini si va dam semne ca sunteti pe drumul cel bun. Un zambet, o replica, un comentariu pe FB (ca tot se poarta). Insa disponibilitatea noastra este inteleasa gresit, iar asta ne deranjeaza. Pentru ca nu suntem nici de moravuri usoare(ma rog, o mare parte din noi) si nici disponibile de a fi mama copiilor vostri dupa prima intalnire. Asa ca va lasam cu buza umflata, sa va jinduiti la alta domnita de-a noastra, in ideea ca ea va va intelege poate pornirile .
Mai stim ca o parte dintre voi merita intr-adevar sa li se zica doar atat: "Vreau sa te f*t", pentru ca nu merita nimic mai mult sau pentru ca nu doresc nimic mai mult. Respectam asta, la fel cum dorim sa fim respectate a doua zi de dimineata. Aici domnii cu experienta pot invata pe tinerele sperante ale tribului cum si ce sa faca. Poate le si explica...cu aceasta ocazie de ce femeia trebuie sa aiba orgasm inaintea barbatului. Asta ca sa ne lamurim de pe acum.
Intelegem si ca vorbim mult, prost, ne entuziasmam si chicotim la orice rahat. E in natura noastra. La fel cum e intr-a voastra sa vorbiti despre fotbal si cururi. Cum noi nu ne bagam in cururile voastre, am prefera ca si voi sa nu va bagati in rahaturile noastre. Fiziologic vorbind.
Stim ca sunteti sefi de trib, va respectam autoritatea... pana in momentul in care alegeti sa va aratati din nou muschii in fata urangutanilor din clanul vecin: a mea e mai mare, mai frumoasa, mai desteapta, mai proasta, mai urata, mai nepriceputa... si alte cateva "mai"-uri pe care nu le mai mentionez. Va aducem aminte ca una din asta cu multe "mai"-uri v-a nascut si pe voi, la randu-i.
Nu ne dorim flori si bomboane in fiecare zi. Nici macar inele, rochii si pantofi. Pentru ca nu suntem si nu vom fi niciodata atat de...telurice. Ne dorim zambete dimineata, sorbit din ochi la pranz si o imbratisare stransa seara (ca vine cu o partida nebuna si repetitiva atasata, e partea a doua).
Ne place sa ne deschideti usa la masina, sa ne dati mana atunci cand coboram, sa ne imprumutati jacheta, dar nu fiti gentilomi inchipuiti, pentru ca ne dam seama de asta in momentul in care ne lasati pe noi sa intram primele in restaurant.
Am vrea sa fim sincere cu voi, serios ca am vrea, dar cand va vedem atat de chititi pe propriile voastre idei, idealuri, metode de actiune, strategii, stari, sprancene ridicate, atitudini zeflemiste, zau ca ni se taie orice chef de a va zice: "Te plac!" Asa ca, resemnate, ne indreptam catre urmatorul.
Si stiti de la ce porneste asta? De la teama. Doar de la teama. Si la noi...si la voi.
                                                             
                                                                          ***

As mai avea si altele, dar pastrez de samanta pentru o continuare. Hai sa citeasca toata lumea cu spor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.