Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

joi, 30 iulie 2015

Am noroc la oameni

Stiti, vorba asta am preluat-o de la Simona, unul dintre sufletele care imi incanta serile de ceva timp incoace. Alaturi de altele. Si mare dreptate are, pentru ca am. Chiar am.. si sunt recunoscatoare barbosului pentru asta. Stiti voi care barbos.
Se face ca taman la Jupiter, departe de lumea dezlantuita...am descoperit ca am noroc la oameni. S-a intamplat repede si de la sine, cum nu se putea mai bine. Iar eu sunt ferm convinsa ca noi toti, astia de ne-am "lipit",  ne-am regasit dupa niscaiva vieti intregi de cautari(aici Lala o sa comenteze). Cel mai interesant e ca suntem multe tipologii, care functioneaza ca unse intr-un mecanism bine tesut de Barbos.
Ne-am cunoscut deloc intamplator, sub "pretext profesional". Mai intai a venit Marian, dupa care Bobby, Simo, Mihai,George si Lala. A fost suficient. Si inca este suficient, pentru ca serile unor oameni departe de casa si de cei dragi sa functioneze cu rasete, discutii misto si jazz. Mult jazz, combinat cu ceva vin. E chimie, ce sa mai! Si lungimi de unda similare. Da, e fix acel gen de experienta la care nu te astepti si te ia prin surprindere prin efectele intens desfasurate.
Despre ei, nu pot decat sa zic ca sunt misto. Si frumosi. Iar despre noi toti , la un loc, nu pot sa zic decat ca avem multe de invatat unii de la altii, in mod lejer. Exact asa cum e de dorit.
Si pentru ca imi sunt dragi, dincolo de multumirile fata de Barbos pentru faptul ca ne-a reintalnit, o sa le multumesc, fiecaruia in parte, pentru modul lor unic de a fi. Asa ca multumesc Marian, Bobby, Simo my love, Mihai, Lala si George. Si nu va multumesc profesional, ci pentru cine aratati ca sunteti in afara profesiei. Imi sunteti dragi si va indragesc din ce in ce mai mult pe zi ce trece. Pentru faptul ca aveti curaj sa fiti voi, in fata altora.
Lucky me, am noroc la oameni! Si multe de invatat de la voi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.