Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

marți, 4 septembrie 2007

Alex from SK`s Crazy Hits, ne da pe presa scrisa!







Nu de tot, ca nu l-am lasa sa plece...ce s-ar face SK RAdio fara ale lui Crazy HITS??? E al nostru, si nu il lasam prea usor. Sa recunoastem, cati rj de 17 ani sunt realizatori de emisiuni radio si se mai si pricep? Nu prea multi, a? Asa ziceam si noi! Alex al nostru a lasat Spania pentru o luna si a venit in Romania, unde a avut supriza(foarte placuta) sa se vada intr-un ziar din Buzau- Sansa Buzoiana. Cotidianul local titra glorios acum o saptamana: Dj in Spania, la numai 17 ani. Primul impact nu a fost prea placut, pentru ca odata ce varul lui i-a aratat ziarul, Dj`ul SK radio a crezut ca e o gluma. Cand a citit materialul insa, si-a dat seama de contrariu.



La numai 17 ani, Alex al nostru a intrat in echipa SK foarte repede, atunci cand Francis si Fr3cky si-au dat seama ca are potential. Odata intrat, nici ca mai vrea sa iasa, pentru ca ii place prea mult ce face la Crazy HIts. Ii plac balbele, ii plac pregatirile de dinainte de show, ii place sa aduca un smile pe fetele tuturor. Si asta e mare lucru.


Cum se descrie Alex pe el? Descriindu-si emisiunea :"Eu unul cred ca ceea ce pe noi ne poate descrie este tineretea , dorinta de a fi mai buni pe zi ce trece , nebunia noastra in sensul bun al cuvantului , dinamismul si spontaneitatea din emisiile noastre si cred ca suntem o echipa unita , o echipa in care nu au existat certuri si nici nu exista divergente".



Congrats, Sk`istule! Suntem mandri de tine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.