Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

joi, 27 septembrie 2007

Premiera pentru online`ul romanesc@Sk Radio


SK Radio, cel mai ascultat post de radio on-line romanesc, împreună cu DJ Treitl Hammond au onoarea de a anunţa una din puţinele premiere în broadcasting-ul online românesc: primul show ce depăşeşte ca durată de emisie 8 ore, cu un guest list de 18 dj’s.
Evenimentul va avea loc pe 29 septembrie, începând cu orele 24.00, on-line, în cadrul emisiunii “Euphoria”, numai pe SK Radio. Scopul evenimentului este de a promova seturile dj-ilor autohtoni şi de a înscrie emisiunea săptămânală a lui Treitl Hammond pe lista de premiere din broadcasting-ul online. Ideea organizării unui show de 8 ore aparţine producătorului SK Radio Treitl Hammond, care a reuşit într-un interval de timp foarte redus să convingă 18 nume sonore din muzica electronică românească să îşi “depună” mix-urile în line-up-ul de dj din cadrul emisiunii.
Printre invitaţii din data de 29 septembrie se numără: DJ Optick, DJ Sava, DJ Cristi Stanciu, DJ Lucian Bărbulescu, Adrian Eftimie, DJ Konstantin (Radu de la Crush) şi 2 Dj de la SK Radio, Dj Fr3cky (Andrei Gheorghiu) & Víctor Nagual.




INFORMAŢII DE BACKGROUND
SK Radio este un proiect media ale cărui baze au fost puse în urmă cu 4 ani, în regiunea Saskatchewan, Canada, în intenţia de a aduce România mai aproape de inimile românilor din diaspora. Ulterior, proiectul s-a dezvoltat şi, pe lângă studio-ul din Canada au fost înfiinţate alte studio-uri similare în New York, Madrid şi Praga, adică în principalele centre unde românii au format comunităţi. Cât despre România, SK Radio are corespondenţi în toate oraşele reşedinţe de judeţ din ţară (Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Oradea), corespondenţi care sunt producători ai propriilor emisiuni la nivelul radio-ului.
La patru ani de la înfiinţare, SK Radio funcţionează cu acte online în regulă, pe toate cele trei streamuri unde poate fi auzit. Totodată, SK Radio îşi face intrarea pe piaţa eventurilor din România şi din afară, fiind partener media la eventuri precum House Parade 2007 şi elecTrees 2007. Şi acesta este abia începutul, pentru că echipa SK Radio creşte de la o lună la alta.

* * *
Producătorul emisiunii “EUPHORIA”, TREITL HAMMOND s-a născut la 29 septembrie 1981 în Baia Mare într-o familie de muzicieni. A studiat de mic orga şi pianul, iar în anul 1998 , Hammond pune bazele trupei Evolution. Anul 2000 îi aduce o colaborare cu trupa Akcent pentru albumul “Senzaţia”, pe care îl compune. De altfel, una din piesele de pe acest album – “Ultima Vară ” ajunge unul din hiturile verii 2000. În 2002, compune albumul “În transă” al trupei Activ, pentru ca în 2004 să renunţe la proiectul personal Evolution pentru a se alătura trupei ATAC, ca şi membru. În această perioadă, produce albumele “Împreună" şi "Într-o Zi". Începe să mixeze prin diferite cluburi tot în 2004, iar în 2005, una din piesele produse de Treitl Hammond în proiectul The Computers apar pe o compilaţie în Rusia, alături de mixuri ale lui Dj TIESTO, ROGER SANCHEZ şi DEEP DISH.
Colaborarea cu SK Radio începe în 2006, cu emisiunea “EUPHORIA”, dar în acelaţi timp TReitl Hammond produce mix-uri pentru Dj Optick, Dj Sava, Adrian Eftimie, Activ şi Impact.
Din 2007, numele Treitl Hammond poate fi găsit pe cel mai mare magazine online pentru dj, www.beatport.com, cu remixul la Activ & Optick - Feel Good.

Listen to SK RADIO on www.skradiofm.com pentru ca SK RADIO aduce România în inima ta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.