Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

luni, 17 octombrie 2011

Domnilor, interzicem si noi pantalonii skinny?

Un lucru ma enerveaza mai tare decat sigla Apple pe profilurile de FB ale tuturor: pantalonii skinny pe ciolanele groase ale indivizilor care se vor a fi trendosi. Prin definitie, nenoroceniile alea de pantaloni, pe care nu ii inghit de nicio culoare, au fost inventati pentru a fi folositi de cei care au circumferintele foarte mici la nivel de coapse, pulpe si alte circumferinte care intra la categoria asta. Adica sunt mai slabuti, mai inalti, mai trasi printr-un inel, mai mici, dar friavi. In orice caz, is subtiri. Subtiri! SUBTIRI!
In momentul in care schimbam circumferintele, retinele mele isi autoprovoaca o stare acuta de dezgust, pe care il duc mai departe catre o senzatie de voma verbala manifesta intracranian. Imaginile declansatoare sunt de tipul: 1.65 m, combinat cu picioare de fotbalist greu incercat, combinat cu tenisi sau...mai rau, pantofiori lacuiti cu varf ascutit de lance. Oricum, din scenariu nu pot lipsi picioarele de fotbalist, chiar si curul gras, cat mai bombat daca se poate,  astfel incat sa se pastreze in picioare argumentul pe care tot il aduc la inaintare de ceva randuri incoace.
Asa ca domnilor, va rog, cand iesiti din casa, uitati-va prelung la picioarele voastre. Daca din intamplare corespund celor relatate mai sus, alegeti, rogu-va, un alt model trendos de pantaloni, astfel incat sa nu fiu fortata sa vomit verbal tot felul de perle pline de manifest artistic. Dar, bineinteles, nu pantaloni albi, mulati, prin care se se intrezareasca stromeleagul. E si mai inaltator sentimentul care ma incearca in acele momente. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.