Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 14 iulie 2010

Cine e cel cu vocea inconfundabila?

Urmatorul care apare pe blog a fost ghicit din prima. Se pare ca indiciul cu "vocea inconfundabila" l-a dat de gol. Si pe el, si pe mine.
Cristi il cheama. E una dintre cele mai agitate persoane pe care le cunosc. Cumva insa, in agitatia lui, reuseste sa mobilizeze pe absolut oricine din juru`i si sa-l faca sa simta adrenalina in numai cateva secunde.
Ca ne stim de cativa ani, conteaza mai putin. Ca am pastrat legatura, in ciuda programelor alambicate, conteaza cel mai mult. Daca nu cumva ...cel mai mult. Poate mai mult decat faptul ca ne vedem de vreo 3 ori pe an.
E si el unul dintre pasionati: pasionat de muzica, pasionat de radio, pasionat de orice il face sa simta ca traieste. Nebunia este insa cea care ne-a facut din necunoscuti cunoscuti. Nebunia si isteriile schimbate la ore tarzii in noapte.
Cristi e formidabil ca om. Si nu o spun doar pentru ca il cunosc, ci pentru ca oameni ca el sunt din ce in ce mai rari. Cumva, cred ca sunt tare norocoasa.
..........................
Next in line: Pasiunea se duce si inspre mare.De data asta, sunt doi.Pe care-i iubesc si ii ador.Cu toate ca nu o arat pe cat de mult as vrea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.