Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

luni, 19 iulie 2010

Pe fuga, despre Deepcentral

I-au revendicat rusii, dupa care si cei din Dagestan si-au incercat norocul, ispitindu-i cu tot felul de cuvinte dulci. Incercarile au esuat insa, pentru ca baietii de la Deepcentral s-au intors in Romania, unde continua promovarea celui mai recent single Music makes me free.
Vara a inceput cum nu se poate mai bine pentru Doru si George, care abia mai au timp sa respire printre atatea concerte programate in tara, dar si in afara ei. Au inceput prin a face drumuri catre Rusia, unde single-ul Russian Girl inca ocupa primele pozitii in top. Au continuat cu Dagestan, unde au punctat si un record: au fost prima trupa din afara Federatiei Ruse s-a incumetat sa concerteze in Makhachkala(capital Dagestanului) dupa 1990: Am petrecut acolo 4 zile de vis, am cunoscut oameni fenomenali cu care ne-am imprietenit din prima secunda .Eram opriti pe strada si intrebati cum de am avut curajul sa venim acolo (din cauza tensiunilor permanente, a atentatelor, a spus dintr-o suflare George.
Proaspat intorsi in tara, Doru si George au lansat un nou single Music makes me free , lansare care a fost insotita de o campanie de download gratuit.
Pe temperaturi de 40 de grade, baietii continua munca, pregatindu-se sa surprinda inca o data piata din Romania: Pregatim un nou album, imbunatatim show-ul live, producem proiecte noi, au declarat Doru si George intre 2 sesiuni de productie muzicala.
Deepcentral vor concerta si pe litoralul romanesc. Tot ceea ce va roaga este sa aveti rabdare, pentru ca veti afla de concertele lor la momentul potrivit.
Materialul il puteti citi si pe www.povestiurbane.com. In curand

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.