Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

luni, 9 august 2010

Update: Tarasenia de la Caransebes

Ascultam cu stupoare discutiile care s-au purtat in platou(pe Realitatea) si in afara platoului(pe online), cu referire la accidentul de la Caransebes, in care Ungur C. a intrat in plin in 4 oameni, la un eveniment public.
Tot organizatorii au iesit ca unici vinovati, pentru ca..nu`i asa, trebuia(atentie, verb impersonal!) sa intuiasca faptul ca un mare smecker in coma alcoolica va calca(si la propriu, si la figurat), pe pista unde aveau ei evenimentul. Si, bineinteles, ca nu va pleca de acolo decat pana cand va darama toate popicele alea nenorocite de oameni care stateau in calea vitezei lui. E de la sine inteles ca asa trebuia sa rationeze organizatorii evenimentului, cand si-au adus copiii pe pista aia nenorocita.
Luand-o logic(daca mai sufera cineva de boala logicii), intuiesc asa: orice eveniment public trebuie sa obtina in prealabil aprobarea de la Primarie. Dupa obtinerea aprobarii, decizia de la Primarie se duce catre departamentele de jandarmi si ordine publica, care se organizeaza pentru a face cordon la eveniment(cordon e mult spus, pentru ca in general vin 2 sau 3 care cer aprobarea si dupa isi vad de treaba). Daca ei nu aveau aprobarea obtinuta, de ce nu a venit nimeni sa ii ia la intrebari?
Mai enervanta decat deductia de mai sus nu poate fi decat declaratia lui Ungur C., care la trezirea din betie a spus, cu mainile asezate teatral peste frunte ca lui ii.."pare rau".
Si pentru a intrece orice gluma, vine si declaratia unui prieten de-al lui Ungur C. care marturiseste cu teama: "Am fugit de la locul accidentului pentru ca motociclistii ne amenintau."
DA` ce-ati fi vrut sa va faca? Sa va mangaie pe cap si sa va spuna: "Mai treceti inca o data peste copilul meu, ca nu a murit inca?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.