Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

luni, 9 august 2010

Ba, da` pana cand va bateti joc, mah?

Nu reusesc sa scap de ideea ca traim intr-o tara cacanie(asta pentru a nu zice de kkt, pentru ca am folosit in exces cuvantul asta atunci cand am definit brandul de tara). Politica e cacanine, sistemul justitiar e cacaniu, iar romanii sunt cei mai ..cacanii, pentru ca accepta si inghit cacanarismele ca pe ceva normal.
Recent, mi s-a demonstrat ca pe langa cacanarisme, ne putem mandri si cu dobitocenia specimenelor de pe langa casa noastra. Nu, nu vorbesc de animale, ci vorbesc de specimene smechere, pe doua picioare, pentru care adrenalina inseamna a te sui la volan in coma alcoolica si a lua oameni pe capota, pentru a-ti demonstra maiestria artistica. Scopul final: sa vezi cat de multi oameni reusesti sa dobori!
Sunt intrigata? Da, sunt intrigata!! Pentru ca un idiot cu nume de Ungur(la propriu)si-a incercat abilitatile intr-ale sofatului pe o pista unde se desfasura un eveniment public. Probabil ca in betia lui a confundat oamenii cu popicele, ca altfel nu imi explic cum de a putut sa intre direct in ei, luand 4 pe capota.
Dupa cum era de asteptat, soferul a devenit brusc victima, iar vina pentru macelul de pe pista apartine organizatorilor evenimentului, care nu si-au luat masurile de siguranta si nu au avut cordon de politie in zona.
Lucrul cu adevarat hilar apare la pronuntarea incadrarii penale: "tulburarea linistii publice si vatamare corporala din culpa".
Am omis sa va spun ca Unguru` in cauza este fiu de medic, poate asa se mai lumineaza putin totul.
Punem pariu ca nu stau nici macar o zi la inchisoare, mai mult decat cele 29 de zile de arest preventiv?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.