Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

vineri, 15 octombrie 2010

Cronica de eveniment- The One Coaching- Varianta filosofica.

Frumusetea unei femei nu este data de orele petrecute la solar, de hainele imposibil de scumpe cu..care isi inveleste trupul pentru a se fali, nici macar de masina excentrica pe care o conduce.
Frumusetea unei femei este data de satisfacerea unor nevoi cat se poate de simple: aceea de a fi in centrul atentiei si aceea de a obtine naturaletea primordiala in orice context de definire. Ambele nasc incredere de sine si aduc stralucire in ochi, independent de conditie sociala sau educatie.

....................................................

Pe parcursul unei zile, am fost martora tocmai la acest tip de transformare, in cadrul coaching`ului organizat de The One Magazine, alaturi de Alexandru Abagiu(Make up artist) si Sorin Stratulat(hair stylist).
Douazeci de femei, de diferite varste, cu diferite ocupatii, provenind din medii diferite au strans randurile pentru a pune mana(ochii si urechile) pe Graalul cunoasterii, care nu iti da nemurirea, ci iti da ceva mai presus decat atat: te invata arta de a te simti intotdeauna frumoasa.
Nu stiu ce a facilitat mai mult transformarea: sfaturile specialistilor, cadrul intim in care s-a desfasurat totul, apropierea si naturaletea speakerilor sau chiar motivatia pe care au avut-o participantele de la bun inceput. Ce este mai important insa este ca schimbarea s-a produs: o data dupa prezentarea lui Alexandru, a doua oara dupa sfaturile personalizate ale hairstylistilor, a treia oara dupa tips&trick-urile dezvaluite in Powder Room.
Am stat si am ovservat atent fiecare etapa, pentru ca fascinatia descoperirii unor asemenea motivatii nu se termina niciodata pentru mine. Participantele au inceput timid, nestiind exact cum sa abordeze subiectul care le interesa:cum sa ascunda defectele, ce li se potriveste, ce tipuri de fond de ten sa foloseasca, cum sa faca sa renunte la complexe.
La o prima vedere, nimeni nu era intereast sa afle mai multe, iar toata lumea stia exact cum sa gestioneze situatia. O scurta uitatura in ochii lor mi-a demonstrat insa contrariul:am vazut resemnare, am vazut lupte continue, am vazut chiar si tristete sau nepasare. A fost un mix de sentimente si atitudini, care imi treceau prin fata ochilor, in fractiuni de secunda.
Redresarea s-a produs insa repede, pe masura ce transformarea incepea sa isi faca loc. Stralucirea din ochi si-a reluat pozitia de dinainte, iar zambetele isi faceau aparitia, in timp ce raspunsurile la intrebarile arzatoare veneau din toate partile.
Rezultatul final a fost sublim! Am urmarit atent expresia fiecarei participante la iesirea din Powder Room. Erau fericitele detinatoare a unui vis implinit: cineva le-a confirmat ca sunt frumoase!
Sa mai spuneti alta data ca femeile sunt greu de multumit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.