Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 29 decembrie 2010

Cum te porti cu un idiot?

Realizez ca am o problema cu idiotii. O sa imi ziceti ca stiati. Eu o sa dau din umeri, o sa trag adanc(?!?) din tigara si o sa repet sacadat acelasi lucru, printre dinti, in timp ce incep sa dau din maini energic, agitand tigara.
Nu-mi plac idiotii. Sunt urati. Si dupa ce ca sunt urati, insista sa iti demonstreze de fiecare data ca uratenia lor este pe masura prostiei ce le inoata in creier. Fleoscaiti la creier, dar cu spume la gura, idiotii gasesc intotdeauna calea perfecta catre enervarea ta: urla, tipa, te contrazic incontinuu si deseori pledeaza in victime. Comparatia cu animalele in ceea ce priveste viata lor nu este exclusa: viata de caine le surclaseaza pe toate.
Idiotii se tin scai de tine, oricat de zen ai fi. Si daca nu te-au enervat dupa primele 3 cuvinte, zgarma langa tine, sa fie siguri ca starnesc o reactie.
Au intotdeauna cele mai proaste argumente si cred ca daca urla se fac intelesi.
Cu toate ca le inteleg pornirea neghioaba si sfortarea disperata de a demonstra tuturor ca ei sunt ceva(nu cineva), nu o sa ma potolesc niciodata in a le da peste gloabele verbale(gura) si lopatelele mobile(maini) atunci cand existenta mea o intalneste pe a lor. Pe a idiotilor, zic.
Acestea fiind zise, site cineva cum sa te intelegi cu un idiot?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.