Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 29 decembrie 2010

Intriga dresurilor cu dunga pe spate

Ma straduiam ieri sa explic cum ca dresurile "pin up" nu sunt de femei usoare. Nu mi-a iesit miscarea atat de bine pe cat credeam, ba chiar dimpotriva, am asmutit lumea impotriva mea. Prin lume a se intelegi oameni cu suflet mare si cald, care nu concep portul unor astfel de dresuri in lume, in vazul tuturor. Din simplul motiv ca dunga aia "intriga". Mai adauga si culoarea rosie, si deja ..gata, trebuie sa te retragi cu ei in budoar.
Total eronat! O pereche de ciorapi rosii nu te fac mai depravata decat o pereche de sani atarnati caltaboseste peste o frumusete de burta, cum se poarta. Sau decat un fund celulitic iesind dintr-o rochie- bluza.
Dar dresurile de tip pin up iti dau ceva pe care celelalte nu ti le pot oferi: ACEL stil si eleganta, care vine odata cu atitunea ACEEA! Iar pe amandoua trebuie sa stii sa le porti!
Si daca luam in considerare istoria si semnificatiile acestui tip aparte de dresuri, atunci poate ca e mai lesne de inteles ce sta in spatele lor: lupte de emancipare si o nuantare pregananta a feminitatii. Totul pornind de la un detaliu subtil aplicat- o dunga.
Preacurvia sau curvistenia nu consta in hainele pe care le imbraci, ci in atitudinea pe care o ai atunci cand le promovezi. Pentru ca practic asta faci: joci rolul unui sandwich man/woman, care se incarca de branduri, in incercarea de a iesi din anonimatul strazii/contemporanului.
Intotdeauna insa, frumusetea si stilul vin din detalii si atitudine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.