Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

joi, 13 septembrie 2007

Am....as vrea sa nu mai am

Am un stil unic si inconfundabil de a da oamenilor flit..realizez asta cand e mult prea tarziu. Bine macar ca realizez asta..ca puteam sa ma complac intr`o stare de nesimtire totala. Zic doo cuvinte..si e de ajuns..orice incercare de apropiere sau de explicare a unei situatie cade deziluzionata la picoarele mele. As vrea sa pot sa zic ca ma simt bine..ca imi place sa produc stari de genul asta..dar as minti in cel mai grosolan mod cu putinta. Pur si simplu le fac..nu le judec prea mult..doar le fac..nu ma razbun si nici nu imi vars nervii pe altii..e doar reactia mea la o stare de bazaiala si de cuvinte de prisos, pe care niciodata nu le-am apreciat. Am dreptul sa fiu deprimata, la fel cum altii au dreptul sa fie ipocriti..Am dreptul sa ma complac in starea asta(chiar daca imi produce rau). Sunt un om ca toti oamenii si reactionez ciudat la stari de stres sau neputinta..plang, urlu, rad, injur..Nu..nu sunt superwoman..nu, nu sunt fata buna la toate si cea a carui cuvant il asculta toata lumea..Nu as fi un simplu redactor, in cazul asta. ASta o sa raman, de altfel..un simplu redactor,pierdut in imensitatea anonimatului jurnalistic..si am momente in care chiar cred ca vreau sa stagnez. M-am saturat sa urlu si sa ma zbat si sa realizez cu stupoare ca am facut doar un cm in plus fata de acum 4 ani. Banuiesc ca e mai bine sa nu fiu eu cea care lupta, ci sa diu cea care isi urmareste interesul constant...Ma satur..ma sictiresc, ma acresc..si ii imping pe toti la o parte din jurul meu..Oare chiar merita?

2 comentarii:

  1. Cavalcada de reactii expuse de tine aici ma reprezinta...deci...nu te ingrijora...nu esti singura care se exprima asa.Fiind cu ceva ani buni inaintea ta,iti pot spune 2 lucruri:timpul si RABDAREA le rezolva pe toate.Nu cred ca am spus ceva NOU,vroiam sa-ti reamintesc ,pt. ca in momente de criza uitam asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. yes...i`m completeley aware ot that..numai ca prin scris..imi vars nervii...a doua zi..cand citesc ce am scris..imi dau seama ca e o stare de moment, imi dau seama ca e o reactie poate nemotivata..nice to meet u, anonimous:)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.