Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

vineri, 12 octombrie 2007

10.000 o data, de doua ori..de patru ori!!!!!


Din trei, cifra magica a ajuns patru. Si asta pentru ca 4 piese ale aceluiasi compozitor se bat pentru marele premiu de 10.000 de euro la Battleofsongs. Ce este Battle of songs? Unul dintre putinele concursuri de compozitie ce au loc in Romania si la nivel international, concurs pus la cale prin multe eforturi materiale si...nervoase. De laudat, as zice, intentia organizatorilor, care au lasat mana libera compozitorilor romani si le/au dat o mana de ajutor pentru a se afirma si a mai strange un ban cinstit.

Despre piesele inscrise pana acum in concurs se pot spune multe, dar in limitele impuse de CNA: unele sunt demne de lauda, altele sunt pure jocuri de copii pe orga, dar efortul creator se vede de la o posta, chiar si pentru un necunoscator. Patru dintre ele ridica atentia oricui, cu atat mai mult cu cat sunt in top 10 al preferintelor celor care au votat, dar si datorita faptului ca au ceva in comun: the compo-producer, and that is George Hora, unul dintre putinii composers care nu au dat caldura orasului natal(Timisoara) pe iluzia capitalei. Despre George Hora se pot spune multe. A lucrat cu Sistem, a lucrat cu cei de la Crush si Alexandra Ungureanu, si lista poate continua. De o buna perioada incoace, lucreaza la imaginea Kameliei de la Megastar. Printre altele, isi gaseste timp sa mai si produca pentru... "exterior".

Asa se face ca patru dintre melodiile create de el au ajuns pe lista inscrierilor la BattleofSongs si au si trecut primele probe de foc, ajungand in semifinala: Mi-e dor de el, Wanna be with u, Everything, Love.

Listen , vote and enjoy..ca de George Hora cu siguranta o sa mai auziti!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.