Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

duminică, 21 octombrie 2007

Virus Nights, Episode II. When the Hazards conquer the crowd

Daca vineri seara ai ramas acasa, habar nu ai ce ai pierdut. Virus Events a revenit in forta pe piata constanteana si s-a pus pe treaba. Dupa ce au organizat Virus Nights vara trecuta, si-au pus in plan sa isi continue proiectul ambitios si sa faca lucrurile sa se miste putin prin Constanta in materie de clubbin` si organizare evenimente. Asa ca de vreo doua saptamani, cei de la Virus au inceput din nou contaminarea prin Constanta, in speranta ca vor gasi noi adepti. Proiectul pe care l-au pus la cale a inceput sa dea roade, asa ca nu au de ce sa se planga, momentan: locatiile in care au loc evenimentele sunt "mai" inedite decat si-ar fi dorit, iar cluberii le calca pragul in fiecare vineri, sa ia beaturile si viberurile in primire.
Asta s-a intamplat si vinerea trecuta, cand The Hazzard Dj`s(cei pe care ii tot auzi pe C FM in fiecare duminica de la 21) s-au urcat din nou la platane si butoane si au facut ceea ce stiu ei sa faca mai bine: sa puna muzica sa transforme muzica si sa transmita mai departe mesajul lor prin vibe`urile pline de basi. Si au reusit, pentru ca nici unul dintre cei adunati in micul club de langa Hotel Tineretului nu si-au mai gasit loc pe fotolii cand au auzit the mixed underground in urechi. Miscari sacadate, frizuri punkiste si trendoase, combinate cat mai original, urlete si maini ridicate deasupra capului si lumini incandescente, au fost exact ceea ce le-a trebuit Hazards`ilor sa isi dea seama ca isi fac treaba, si inca foarte bine.
Daca nu ai ajuns saptamana asta sa te virusezi, nu`i nimic. Saptamana viitoare, cei de la Virus Nights iti ofera acelasi tratament pe baza de electro, minimal, progressive underground`ist..dar cu doza marita. Asa ca..nu iti ramane decat sa te contaminezi!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.