Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

luni, 22 octombrie 2007

La Taclale despre armonia patriei lui Iancu


Mai intai, a fost valu`..care a venit valu`si i`a luat calu`. Apoi a fost ofiteru` Radu, care i`a luat masina, de l`a lasat Intr`un tramvai ...fara bilet, dar cu o controloare bagacioasa, ce l-a facut sa zica: "E scamatorie". Si uite asa am ajuns la casa armonioasa, care nu e armonioasa, dar e una cat se poate de romaneasca si e ..savuros de acida in replici.

Nu stiu cat de armonie e in casa lui Daniel Iancu, dar un lucru tot e sigur din armonia nearmonioasa. Atunci cand Daniel Iancu o are langa el pe Maria Butnaru, se stie intotdeauna ce urmeaza: o cantare de zile mari, ca la carte, care ia cu mana lipsa de armonie din casa (ca asa zice la versuri) si te pune imediat pe... taclalele gandurilor.

Totul are loc la Constanta, pe 26 octombrie, in intimitatea unui cafe bar cat se poate de subtil si ...romanesc: La Taclale.

Ne vedem acolo! Ai grija..daca lipsesti, ca se prea poate sa nu afli ce sunt bretelele femeii, cum ii sta mai bine unui sot si pana la urma..cat de armonie e in casa noastra?

Daniel Iancu te asteapta acolo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.