Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

marți, 2 octombrie 2007

Who is TREITL HAMMOND?

Se împarte zilnic între 3 job-uri. E producător muzical, e Dj şi producătorul emisunii Euphoria @ SK Radio. Asta când nu pleacă în Austria pentru a se mai documenta despre una, despre alta, despre ultimele noutăţi în domeniu şi modul în care se face meserie în afară. E mai mereu plecat, iat atunci când rămâne acasă lucrează în studio la mixuri şi piese. E vechi pe piaţa muzicală din România, dar a preferat mereu să fie în umbră şi să nu fie in the spotlight, pentru că a considerat că asta este decizia cea mai bună. Nici acum nu regretă acest lucru, pentru că ştie că altele îi sunt priorităţile. A lucrat cu Activ, cu Dj Optick, cu Dj Sava şi a compus albume pentru Atac şi Akcent şi e conştient de munca pe care a depus-o până acum şi de faptul că trebuie să lupte încontinuu pentru a se impune pe piaţă şi a rămâne pe poziţie permanent.
Ladies and gentlemen, meet TREITL HAMMOND!

TREITL HAMMOND, DJ, producător muzical şi om de radio s-a născut la 29 septembrie 1981 în Baia Mare într-o familie de muzicieni. Aşa că nu i/a fost prea greu să devină dependent de muzică. de altfel, nici nu îşi aduce aminte prea bine care a fost momentul care a declanşat dependenţa, pentru că totul a decurs cât se poate de natural. Cum era înconjurat de oameni de muzică, Treitl a studiat de mic orga şi pianul, iar în anul 1998, Hammond îşi încearcă norocul pe piaţă, considerând că ştie tot ceea ce trebuie ştiut despre producţia muzicală. Astfel, el pune bazele trupei Evolution, care se va menţine pe piaţă până în 2004.
Cum primul pas a fost făcut, lui Treitl Hammond nu i-a fost atât de greu ca un an mai târziu să pună mâna pe o colaborare ce avea să îl ”stabilizeze” pe piaţă. Adi Sână de la Akcent l-a găsit, şi aşa Hammond a ajuns să producă albumul “Senzaţia” al trupei de la cap la coadă. De altfel, una din piesele de pe acest album – “Ultima Vară ” ajunge unul din hiturile verii 2000, făcând un succes din colaborarea celor doi.
În 2002, Treitl Hammond compune albumul “În transă” al trupei Activ, iar în 2004 renunţă la proiectul personal Evolution pentru a se alătura trupei ATAC, ca şi membru. În această perioadă, produce albumele “Împreună" şi "Într-o Zi".
Începe să mixeze prin diferite cluburi tot în 2004, iar în 2005, una din piesele produse de Treitl Hammond în proiectul de club The Computers(iniţiat în 2005) apare pe o compilaţie în Rusia, alături de mixuri ca ale lui Dj TIESTO, ROGER SANCHEZ şi DEEP DISH.
Colaborarea cu SK Radio începe în 2006, cu emisiunea “EUPHORIA”, emisiune de promovare a muzicii electronice autohtone şi din afară. În acelaşi timp, Treitl Hammond îşi ocupă puţinul timp rămas liber cu producerea de mix-uri pentru Dj Optick, Dj Sava, Adrian Eftimie, Activ şi Impact.
Din 2007, numele Treitl Hammond poate fi găsit pe cel mai mare magazine online pentru dj, www.beatport.com, cu remixul la Activ & Optick - Feel Good.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.