Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

duminică, 28 decembrie 2008

There`s no such thing as coincidence!

Exista coincidente? Eu zic ca nu.Trag linie, la sfarsit de an si ma gandesc cum tot ce a fost pana acum au fost un sir lung de aparente coinciente. Nu-i adevarat. Au fost decizii asumate responsabil si cu totul voit. Numai ca utilitatea si scopul lor real au parvenit mai tarziu: da, am ales jurnalism, da..sunt pasionata de ocultism si esoterism, da..sunt pasionata de antichitati, da..am ales sa lucrez in tv..indeplinindu-mi un vis de cand eram copil. Sunt prea multe sa fie concidente si prea profunde pentru a fi aleatorii. Sunt consecinte ale legii universale a atractiei, sunt consecinte ale liberului arbitru, sunt reactii normale ale unei dorinte mainifestate acut. Dar SUNT. Si ma bucur ca sunt asa si nu altfel.

3 comentarii:

  1. Mi-a placut acest mod de a trage linie si de a aduna. Altii fac nota de plata a anului trecut... Nu, nimic nu este coincidenta, nimic nu se intimpla daca nu ar trebui sa se intimple, cred eu... Desigur, pe ici pe colo se cade sa mai punem si noi umarul... :)
    Numai bine!
    si
    La multi ani de ginduri bune!
    Flavius
    Brasov

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu cred in coincidente. Dar din alte motive decit tine. Si eu cred ca ni s-a trasat o directie in viata de la nastere cind n-am putut alege unde , cind si cum...pina la mormint. Si totusi avem ceva , acel dar de la Dumnezeu pe care il putem transforma intrun blestem sau o binecuvintare. Este ceea ce ziceai tu...libertatea de a alege. Si viata ne-o croim in fiecare zi prin elegerile pe care le facem...uneori o vorba spusa poate sa schimbe total viata noastra, alteori un zimbet, o vorba rea, sau...luind un alt autobuz.

    Am citit oleaca din ce scrii si singurul lucru de care imi pare rau este ca esti curioasa in ocultism...sint absolut sigura ca vei face ceva cu curiozitatea respectiva si as vrea sa am puterea sa fac ceva, sa te apar de haul, gaura aia neagra in care se coc toate relele acestui pamint.

    Ti-as dori insa sa fi curioasa despre o alta lume, mult mai interesanta , mai luminoasa, mai generoasa...

    La multi ani si blessings din California!

    RăspundețiȘtergere
  3. Alegerile din fiecare zi, din fiecare secunda, liberul arbitru.....etc. Suna destul de frumos, ca suntem capabili sa ne alegem calea, suntem capabili sa alegem..... ce sa alegem? O decizie iti poate schimba viata pe moment, sau pe termen scurt, asta nu neg,dar cum o schimba pe termen lung? Daca o vorba aruncata iti poate schimba viata iremediabil, sau luand alt autobuz ti-o poate sfarsi, unde este liberul arbitru? Sa ii spunem destin? Nu prea ma coafeaza... Deocamdata sa zicem ca suntem la cheremul universului si a legilor lui pe care inca nu le cunoastem si ma indoiesc ca le vom cunoaste prea curand. Se spune ca deciziile pe care le luam ne definesc ca oameni, eu zic ca mai degraba efectele deciziilor noastre ne definesc, caci nu le putem planifica pana la ultimul detaliu. Suntem ca niste mingi de "ping-pong" aruncate de undeva de sus.... cert este ca nu stim mai nimic. Oricum Felicitarile mele pentru realizari, si fie ca 2009 sa iti aduca mai multe impliniri!

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.