Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 20 ianuarie 2010

Earnest, pentru a doua oară în România!

După cele 2 concerte sustinute la Cluj si Pitesti, Earnest Valentino revine în România! De data aceasta, artistul va sustine un concert la Bucuresti, în club Fratelli, pe data de 23.01.2010. Pe fanii prezenti la eveniment îi asteaptă si o surpriză: unul dintre ei va avea ocazia să urce pe scenă alături de Earnest Valentino si să danseze pe coregrafia hitului: ”The way you make me feel!” Norocosul va fi ales în urma preselectiei pe care REW EVENTS o desfăsoară online, până pe data de 17.01.2010.
Artistul de origine americană, declarat sosia oficială a lui Michael Jackson va ajunge în Bucuresti, pe data de 22 ianuarie, împreună cu stafful său. Aflat pentru a doua oară în România, Earnest Valentino mărturiseste faptul că experientele anterioare de la Cluj si Pitesti l-au impresionat peste măsură: ”Am avut emotii, ce-i drept. Fiecare public e diferit în felul lui, dar în momentul în care am văzut căldura din ochii publicului român, am simţit imediat că îi pot considera deja prieteni. Aproape că mi-au dat lacrimile, nu mă aşteptam să fiu întâmpinat cu atâta sensibilitate şi pasiune. Iar pentru asta, trebuie să le spun că îi voi păstra mereu în suflet”, a spus Earnest Valentino, într-o declaraţie trimisă către REW EVENTS.
Pentru concertul din 23.01.2010, Bucureşti, Club Fratelli, Earnest le-a pregătit o surpriză fanilor Michael Jackson: cel care va dovedi că este cel mai mare fan Michael Jackson, va urca pe scenă alături de Earnest, pentru a dansa pe coregrafia hitului ”The way you make me feel”. Norocosul va fi ales în urma preselecţiei organizate online de REW EVENTS, care se va desfăşura până pe data de 17.01.2010, ultima zi în care se pot face înscrierile. Înscrierea se poate face accesând site-ul www.rewevents.ro si completând toate câmpurile din formularul pus la dispozitie.
Artistul va susţine şi o conferinţă de presă, înaintea evenimentului, în care va vorbi presei despre proiectele sale legate de România. Detalii despre conferinta de presă vor fi comunicate ulterior, printr-un anunt.
Nu în ultimul rând, Earnest Valentino le readuce aminte fanilor din România că misiunea lui si a lor este aceea de a duce mesajul lui Michael mai departe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.