Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

vineri, 29 octombrie 2010

Ea zambea

In spatele zambetului ei se ascund de obicei multe, iar pe toate stie sa le ascunda atat de bine, incat uneori reuseste sa se pacaleasca si pe ea, atunci cand se uita in oglinda.Uneori, isi da seama ca exagereaza si incearca sa isi pondereze elanul zambetelor purtate prin straini. Se descurca de minune in a face asta. De s-ar fi limitat numai la straini. A inceput sa isi minta si prietenii cu zambetele ei fade, incercand sa ridice cat se poate de fortat colturile cazute ale gurii.
Aparentele inseala atat de bine, incat cei mai multi ii pica in plasa zambetelor, doar pentru a prelungi agonia amandurora. Nu`i place sa minta, dar a deprins atat de bine arta asta, incat o foloseste ca o scuza pentru a-si obtine putinele ore de liniste, lipsite de intrebari.
Ce se ascunde insa in spatele zambetului, numai ea stie:deziluzii, lupte, incercari, zvarcoliri, nemultumiri, continue suspine, pentru gasirea perfectiunii pe care o cauta de cand a inceput sa se constientizeze ca si personalitate.
Nu-i este usor sa minta pe toata lumea, dar este mai bine pentru toti daca zambetele ei continua sa luceasca superficial in monotonia zilelor si noptilor.

Un comentariu:

  1. Cum ar veni, descrierea unei zi normale a unui om normal care a facut o normalitate din diplomatie. PR cotidian :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.