Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

marți, 12 mai 2009

Fara Eurovision.Am zis!

Anu` asta refuz sa ma uit la Eurovision. M-am hotarat chiar cu 10 minute inainte de a incepe marea semifinala si promit sa imi tin promisiunea pana cand se anunta castigatorul. Am zis ca nu mai suport inca un an de blazari, scandaluri si discutii pe tema faptului ca am fost nedreptatiti la Eurovision. Bineinteles ca suntem "nedreptatiti", din momentul in care facem manariile pe care le facem anual la alegerea reprezentantului eurovizionist al Romaniei si trimitem acolo pe al` mai cu motz de il alege juriul da "specialisti"..si ei blazati.
Si daca e sa o dam pe aia dreapta, oricum concursul in sine este politizat pana peste masura, iar voturile se dau intre tarile care au ceva interese economice, financiare, politice, samd. Ca doar nu o fi sa dam noi votul Italiei, cand noi suntem la cutite cu ei(sau cine mai stie incotro ne-or duce portili politicii si a interesului de partid?).
Plus ca mai am un motiv sa nu mai uit la Eurovision. Motivul se cheama Elena Gheorghe. Imi vine sa ma dau cu cu fragilu` capsor de toti peretii cand o vad pe distinsa doamna. Nu am vazut`o niciodata ca un mare artist (sau macar artist), ci ca un fel de wanna be al industriei romanesti. Simt nevoia impetuoasa sa ma iau si de versurile de la Balkan girls acum. Pai, bine dom`ne, io inteleg comercial-comercial, da` cum dracu sa nu ne creada aia din afara o natie de curve si pesti, din momentul in care noi ne ducem la un concurs european cu versuri da tipu`: the balkan girls like to party/like nobody? Ma si astept sa fie acostate la iesirea de pe scena si sa fie intrebate cam cum stiu ele sa se distreze si pe cati bani.
Dar daca noi/ei am/au ales wanna be`s sa ne reprezinte, atunci "ciocu` mic si la gara"! Sa nu va aud cum comentati dupe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.