Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

marți, 5 mai 2009

Ladis and gentlemen, the invisible car!

O studenta la Arte Plastice din UK si-a depasit propriile limite si a facut o masina sa dispara in 3 saptamani. Nu a folosit magie, nu a folosit nici un truc, nici macar nu a schimbat pozitia masinii.. ci a folosit, vopsea. Itiniativa face parte dintr-un proiect personal al studentei, care s-a jucat cu tot ceea ce inseamna iluzie optica.

Sara Watson, studenta in anul II la Arte Plastice si-a exersat mana pe o Skoda Fabia.Masina i-a fost data de o firma locala, pentru a`i servi drept ustensila in proiectul ei ambitios, de a insela ...aparentele: "Am vrut sa experimentez conceptul de iluzie optica, dar aveam nevoie de ceva palpabil pentru a`mi duce planul la bun sfarsit", a spus studenta.
Dupa 3 saptamani de munca si multi litri de vopsea, studenta a reusit sa taie rasuflarea tuturor cunoscutilor: trasformarea masinii vizibile in masina invizibila era completa.
Primul pe lista de impresionati a fost chiar proprietarul masinii "invizibile", Steve Jackson, care nu reusea sa isi dea seama ce s-a intamplat cu masina lui: "Cand am vazut prima oara pozele, eram convins ca totul a fost facut pe computer, ca este o gluma.Dar cand m-am uitat mai atent, am realizat ca totul este facut cu..vopsea!!", a declarat proprietarul masinii, caruia i-au trebuit cateva ore sa isi revina de pe urma socului.
Cat despre SARA Watson, ea este mai mult decat incantata ca proiectul ei a reusit sa starneasca reactii. In fond, acesta era si scopul lui.

Sursa:BBC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.