Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

vineri, 22 mai 2009

Cum sa te faci de kkt pe plaja

Nu multi suporta trecerea intre anotimpuri. Suportat aici fiind mai mult sinonim cu obisnuit. Alea doua saptamani de acomodare cu noul anotimp sunt un adevarat chin pentru o parte dintre indivizi, care ba nu gasesc ca ar trebui sa isi dezveleasca picioarele in mai, pentru ca este MAI..ba ca nu este cazul sa se imbrace mai gros, pentru ca este abia octombrie.
Bineinteles, exemplele pot continua la capitolul asta, dar cred ca ideea s-a inteles deja. Si daca tot s-a inteles, o sa dau un mic exemplu, pentru a si vizualiza ideea in sine.
M-am simtit teribil de prost acum 2 saptamani, cand..lancezind pe plaja la 30 de grade, am prins cu coada ochiului ceva ce ar fi trebuit sa nu prind: indivizi in costume, la dunga, plimbandu`se pe malul marii, la ora 12.00, in deplina normalitate.Normalitatea lor.Bineinteles, printre tanga, boxeri si femei care faceau topless.
Grupul compact..pe care eu i-am intitulat Iahovisti(pentru ca numai ei se imbraca la costum in cele mai nepotrivite contexte), a fost completat de colegii Motoristi aspiranti. Ei sunt o categorie mai aparte.Mult mai zdruncinata psihic. Zic asta pentru ca distinsii nu au binevoit sa isi scoata nici hainele de piele/de iarna si nici bocancii sau culorile negre atunci cand au plecat de acasa. Nici macar cele 30 de grade de afara nu i-au convins. De bunul simt, ce sa mai zic!Frate, cand ajungi pe plaja, la 30 de grade, da`ti dracului jos hainele de motorist aspirant!nu de alta, dar cururile dezgolite de pe sezlonguri parca devin invidioase cand le vad!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.