Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 20 mai 2009

Lansare Guess Who



Ironic, acid pana la deranj, incisiv si hotarat, GuessWho creaza dependenta. Contrazice vehement dar nu pe fata, „valorile” muzicale romanesti, iar hip-hopul sau nu este muzica de strada. Probe Audio este un mix de trairi, trairi lucrate 3 ani, compresate in 14 piese, concretizate intr-o lansare cu tam-tam (29 mai Hala de Muzica), vandute in 1500 de exemplare in 2 saptamani. Asta ar fi traducerea in cifre a lui „Probe Audio”, un album incomod pe care nu poti sa nu-l asculti.
Guesswho a fost unul din „copiii teribili ai generatiei hip-hop de sub aripa trupei Parazitii. Prima sa reprezentatie a avut loc acum 8 ani si de atunci colaborarile au curs, din ce in ce mai multe, de la an la an. Vocea lui Guess Who a putut fi auzita pe materiale semnate de mai vechii: PARAZITII, BITZA, GRASU XXL, MAXIMILIAN, lasandu-si amprenta vocala pe 12 albume.
In 2005 scoate primul material discografic, impreuna cu colegul sau din trupa Anonim, Dragos Zekko, sub egida trupei Parazitii si anume Anonim - Hai sa vorbim, album care a beneficiat si de difuzarea a doua clipuri foarte bine primite de public: Extrema Zilei si Inghetata.

sursa: cat music/ media services

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.