Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

joi, 28 mai 2009

Pesta porcina e de..porc!

Isteria mondiala cu gripa porcina nu este decat un mare kkt aruncat in fata naivilor. Un kkt fabricat si invelit atent in niste straturi superficiale de veridicitate. CAm de genul rahaturilor politice pe care le inghitim zilnic. Numai ca din asta, cei care au de castigat sunt mai greu de dibuit.
Sa fie o simpla coincidenta faptul ca din 2 in doi ani(hai, 3), apare cate un nou tip de virus asa zis "letal?"Am avut vaca nebuna, am avut aviara, acum avem pesta porcina. Asta numai la cateva saptamani dupa ce americanii au observat ca au crescut vanzarile la porci(si nu din aia umani) in tari din afara zonei lor de influenta. Eu zic ca nu exista astfel de coincidente. Cel putin, nu la nivel asta interesat pana la refuz de niste escrocherii financiare megalitice.
Mai nou, pesta asta porcina a ajuns si in Romania. Imi vine sa rad, dar sa rad in hohote, la gandul "maladiei mondiale" care ataca plaiurile unei tari cultivatoare da porci(din nou, nu umani)de cand se stie ea.
Pai bine, dom`le, in tot intervalul asta de timp, nu s-a trezit nici o maladie in Romania sa omoare oameni, cu toate ca prin anumite zone, oamenii dorm bot in bot cu porcii? Sau maladia asta trebuia sa vina din Occident, ca si razboaiele, ca si inarmarile, ca si teoriile conspiratiei si manipularii?
Banuiesc ca o asemenea maladie nu suporta, pur si simplu, sa se nasca in Europa. Trebuia sa migreze, din tara in tara, trans-continental, pana in Romania. Altfel nu se simtea bine.
Si tot mergand pe traseul asta, stau si ma gandesc , conspirationist, cam care ar fi scenariile posibile pentru a explica un astfel de fenomen:
1. Sa creasca vanzarile la produse fabricate in SUA
2. Sa directioneze atentia dinspre o tara cucuiata`n deal(Mexic) la un popor ..salvator/Astfel, se poate face si manipularea mai repede, cu toate ca nu stiu inca ce interese ar avea SUA in Mexico
3. Sa ateste odata in plus, suprematia SUA
4. Sa impiedice indivizii sa plece din SUA, fortandu`i sa ramana in tara pe toata durata maladiei/Sa le grabeasca plecarea si internarea in tarile de origine si sa ramana poporul pur si neintoxicat de indivizi de import
5. Sa puna in the spotlight SUA, unde nu s-a mai intamplat nimic interesant de la alegerea lui OBAMA(cu exceptia inarmarilor furioase pe care SUA inca le face, cu toate ca a declarata ca renunta la razboi)
6. Lista poate continua, la un nivel entertainmentos cu asta:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.