Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 27 mai 2009

E la moda

Contrar opiniilor si credintelor voastre, materialul de fata nu va face referinta la ultimele trenduri in fashion. Pentru asta exista emisiunile de profil si site`urile de profil, asta daca nu ai cumva moda in sange si nu mai ai nevoie de ele.
In fine, acest LA MODA care da si titlul postului, se refera la altceva. Tot la trenduri, dar de data asta, la cele sociale. Ce sa faci si cum sa faci pentru a fi vazut cu ochi "buni" de sociopati sau pentru a te promova pe tine ca imagine?
Aici, exemplele curg garla. Numai ca la mine, garla va fi organizata. Adica numerotata.
(Succes garantat in topul MESS, nu HOT)

Esti LA MODA daca:

1. Faci sex la ecenimente mondene, sub privirile tuturor. Iti expui genitalele, te faci ca nu vezi ce se intampla in jur si te joci cu fofoloanca pentru a crea spectacol pe primele pagini ale ziarelor(vezi Paris Hilton). In limbaj comun, ii numin exhibitionisti. In limbaj monden, se numesc idioti.
2. Postezi pe net imaginile luate de la altii in timp ce tu faceai sex. E normal, e democratie. E dreptul tau sa iti arati fofoloanca. Dar e alegerea celor din jur daca ti`o inghit sau nu. Fofoloanca in poze, zic.
3. Te afisezi cu masculi carnali, carnosi, dar nu pufosi. Sa li se vada fibra prin tricoul de bumbac atunci cand sunt langa tine. Cum sa ajungi cunoscuta altfel? E drept, te-ar ajuta mai mult asta daca ai fi VIP.
4. Faci conturi pe facebook, twitter, myspace, hi5, bloged, neogen, sentimente, noi2, flikr si alte comunitati virtuale. Pune si o poza cu tzatze si cur..si ai garantat 100 de comentarii "pertinente" pe zi.
5. Iti bei cafeaua in locuri de fitza, cu ziarul in fata ochilor. Sa vada lumea ca esti informat. Daca ziarul e LIBERTATEA sau CAN CAN, s-a dus dracului credibilitatea ta. Daca numai pe astea le intelegi, renunta la idee din start.
6. Ai o masina bengoasa, cu jenti late si lustruite, plus femeia gonflata atasata langa tine. E semn de bogatie si exterioara..si interioara.
7. Vorbesti la telefon in timp ce te plimbi prinmagazine/cafenele/baruri/restaurante si sondezi lumea in timp ce zici DA la telefon, pentru a trage de timp.
8. Daca ai ochelari cu pietricele si lentile mari.Altfel, esti considerat taran.
9. Daca te imbraci ca toata lumea. Nu iti asortezi cureaua la bluza si pantofi, te-ai dus dracului..si inca departe in gura barfitorilor.
10. Ai 2 facultati terminate si stai acasa, pentru a-ti reveni din atata invatat.
11. Te dai cu ATV-ul, mergi la sala, tii cure si diete. Sa vada lumea ca ai grija de tine.
12. Stii sa combini cuvintele din injuraturi, astfel incat sa iti iasa combinatii spectaculoase. Le mai pui si ambasade in coada si ii dai pe toti pe spate.
13. Sa iti pui botox/silicon/colagen. Umfla`te cu ele bine, ca nu se stie cand iti mai da "papi" bani de altele.
14. Famous individuals impersonations. Imita pana cand faci urticarie.
15. Sa fii blonda. Istoria politica ne-a invatat ca unele ajung si ministrese.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.