Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

joi, 28 mai 2009

Discriminare youtube

Taman cand ma ridic si eu pa varfurile degetelor..sa ma uit dincolo de gardul posibilitatilor Romaniei, mai excat in ograda vecinilor nostri mai norocosi si cu PIB mai mare, vine un nesimtit mitocan si imi da cu barosu` peste degetele mele care strang cu patos gardul democratiei.
Nesimtitu` ala se numeste youtube si mai vine cu o pancarta pseudo-democratica pe care mi`o infige in par: "this video is not available in your country" zice pa ea.
Pai,stai frate,cum ramane cu egalitatea exprimarii, a sanselor si a altor prostii democratice(vorba vine, ironia!) inventate pentru mascarada asta a echitatii sociale?
Brusc, ma simt lezata in orgoliul propriu..sau mai bine zis, ma simt trezita la cruda realitate si realizez ca traiesc intr`o tara aflata in fundu` pamantului internautic(sau cel putin asa ma lasa youtube sa inteleg). O tara in care toata lumea arunca cu noroi, in care ai mari ii scuipa pe ai mici, iar ai mici au gura bandajata cu leucoplast si nu pot sa strige. Nici in tara lor, nici peste hotare, ca nu ii lasa youtubu` sa se delecteze cu neste videoclipe.
HHH!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.