Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 20 mai 2009

Cuiul din toc

Din ciclul..am un dinte impotriva..trebuie, dar neaparat trebuie sa va prezint minunatul, inconfundabilul, fabulosul episod: cuiul din pantafoul zara.
Marca o zic nu din vanitate, ci pentru ca este relevanta povestirii in sine. Se facea ca flecurile de la minunatul toc mult prea laudat se terfelisera. Panicata, Mdme R se agita sa le gaseasca inlocuitor. In incercarea ei disperata de a gasi asa ceva, dscopera o punguta minuscula, undeva in ascunzisurile fabuloase ale sertarelor masive..si exclama un: ALELUIA! de parca ar fi redescoperit America si secretele piramidelor.
Primul flec a fost un...fleac.Cand am ajuns la al doilea , toti dumnezeii, parintii, ambasadele si gurile au fost invocate pentru a mobiliza macar milimetru un flec de toc Zara`ist!Problema este ca tocul si flecul nu s-au lasat deloc induplecate de injuraturile mele si de mestesugeala infantila pe care o faceam pentru a schimba nenorocitul ala mic flechist. Asa ca..am ramas cu tija in toc si l-am numit defect de fabrica.
De data asta, problema nu a fost intre computer si scaun(adica..EU)..ci a fost din productie, pentru ca nemernicii au introdus tija intr`un lacas mult prea ingust, fortand astfel intrarea(suna a sinopsis de film porno, stiu).
Drept pentru care, flecustetul si tija lui s-au contopit cu plasticul de la toc, facandu`mi mie viata mizerabila.
In concluzie, nu pot decat ca sa zic: Fuck u, middle class label Zara`ist!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.