Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

joi, 28 mai 2009

Long term...depression for Katie



Katie Holmes a ajuns in ultima perioada pinata(magarul cu bomboane) tuturor. Poate asta se intampla atunci cand devii sotia unui sex simbol masculin cum e Tom Cruise.
Cert este ca armate intregi de stilisti, designeri, specialisti in fashion s-au pus cu bata pe ea si fiecare da cat mai tare posibil, poate-poate o scoate bomboanele din ea mai repede(vorba vine). Simultan, se inventeaza mii de scuze pentru starea neglijenta(inspre jalnica) in care se afiseaza: ba cure de detoxifiere a organismului, ba stilisti personali slabi, ba spontaneitati neelaborate. Mai mult, Katie a fost apostrofata zilele trecute si la un eveniment in aer liber la Casa Alba, unde un specialist i`a sugerat sa nu isi mai aduca fetita(Suri) la astfel de evenimente, ce ii pot afecta si auzul, dar o pot afecta si social.
Eu cred insa altceva:femeia ori sufera de o usoara depresie postnatala prelungita, ori are dementa in sange, patologic vorbind. Zic asta dupa uitatura piezisa pe care o afiseaza in majoritatea pozelor.Sau poate e doar teribil de complexata de situatia in care e..si de sotul pe care il are si acumuleaza foarte multe frustrari. De aici si neglijenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.