Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

duminică, 24 mai 2009

Fuerza Bruta: Beyond all human limits

Fuerza Bruta e numele unui proiect cat se poate de spectaculos. Se tot vorbeste despre ei de ceva vreme, mai pe ascuns, mai prin cercuri exclusiviste, mai pe bloguri. Pe scurt, sunt o grupare de indivizi(acrobati, atleti, professional dancers) care au introdus pe piata, printre altele, conceptul de live aquatic: bazine imense din plexiglass, umplute partial cu apa, in care se arunca cu tupeu ba domni, ba domnisoare(a nu se incerca acasa!). Pe langa asta, cei de la Fuerza Bruta declara ca spectacolele lor sparg barierele limbajului, pentru a duce la extrem sentimentele publicului, publicul nefiind in siguranta emotional vorbind, in nici unul din momentele showului.
Se platesc bani grei pentru a avea acces, ca si spectatot, la spectacolele lor, dar parca nici cei aproape 100$ nu mai conteaza atunci cand le vezi acrobatiile dement de periculoase. Anul trecut au reusit sa cucereasca NY City, vara asta migreaza inspre Miami, sa le suceasca si lor mintile si gaturile(metaforic vorbind).
Da` uite ca rusii(din nou, rusii) au profitat de pretul lor piperat(vorba vine!) si i-au adus la Eurovisionu` de anu` asta, unde bajetii si fetele de la Fuerza Bruta au facut cel mai tare show posibil, un fel de mix intre showurile pe care le prezinta ei prin toata lumea.

Un comentariu:

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.