Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

duminică, 31 mai 2009

Domnu`, da` tevile, tevile pot sa le iau cu mine?

Oricat de sloganistica si sloganofila ar parea constructia asta, nu este. E doar o simpla intrebare, dintr`o simpla si foarte stresanta conversatie telefonica intre un agent de ticketing si un romanas prapadit. Care romanas, fie vorba intre noi, emana orice, dar numai inteligenta nu. Dar sa incep cu inceputul. Cum trebuia sa fac, de altfel.
Era o zi frumoasa de primavara-vara, colorata si fluida, intocmai ca tendintele in fashion de anul asta. Coloratul posibil sa fi venit de la minoritarii care stateau gratios si mioritic spanzurati de gardurile de langa agentia de ticketing.Orice agentie de ticketing. In timp ce agentul isi facea cafeaua de dimineata si se uita la caneala compacta de vis-a-vis, suna telefonul. Asa e normal intr`o agentie. Putin mai greu pe timp de criza, dar e bine ca mai suna.Inca.
Gratios, cu ..cana de cafea in mana, agentul raspunde la telefon, mimand o fericire debordanta(inca 10 bilete si imi fac norma luna asta!).
- Alo, da!Buna ziua! Cu ce va pot fi de folos? spune agentul in timp ce soarbe cu nesat din ceasca aburinda.
-Alo, da. As vrea sa rezerv un bilet.Pana in State, daca se poate, se aude gafaitor de la celalta capat al firului.
-Sigur ca da, raspunde agentul, rasufland usurat ca nu vorbeste cu un alt idiot care vrea sa isi anuleze copilul(in limbaj cizelat, biletul pentru copil.)
Putin stia agentul ce intrebare il asteapta la finalul discutiei telefonice.
-Auziti? se aude intrebarea , venita cu un ton neaos, de roman sanatos si pe langa tehnologie. Da`...tevi, tevi pot sa iau in bagaj cu mine?In avion?
-Agentul,delicat, intreaba?:Bagaj de mana..sau de hala?Ce dimensiuni au tevile, domnule? Intreba cutezator agentul, gandindu`se la tevi de instalatie.
-A..pai...credeam ca v-ati dat seama deja..din discutie, se aude de la celalalt capat al telefonului. Tevi de instalatii petroliere, domnu` agent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.