Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

vineri, 26 noiembrie 2010

Fetele perverse de langa tine

Ce se ascunde dincolo de aparentele lor? Ai aflat vreodata? Ii vezi zilnic trecand pe langa tine. Le auzi pasii pe strada, le vezi trenciurile harsaind pamantul, pufnesti la vazul mainii atarnate in aer, care duce o geanta lucioasa.
Simt, zambesc, evita priviri insistente. Par a fi trasi la xerox in atitudine, toti se tem sa isi depaseasca patratica personala, luata in chirie acum ceva timp, pe un pret bun. Sunt oameni ca si tine. Ii vezi cum respira si incearca sa iti evite privirile iscoditoare, de teama ca le-ai putea descoperi slabiciunile si aplecarea catre trivial dintr-o singura privire. Fiecare din ei are de spus si o alta poveste decat cea care lasa sa se intrevada public. Iar povestea e triviala.
Uite, ea, spre exemplu. Pare atat de feminina cu botinele finute din piele intoarsa in picioare si cardiganul impletit, strans ferm cu un cordon la mijloc. Are un look usor ravasit, iar asta poate ravasi pe oricine care se apropie de ea. Nu-mi inspira nimic sexual insa. Daca i-ai taia parul lung, ar fi total comuna. Privirea este atat de inexpresiva, incat nu reusesc sa-mi dau seama cum si-ar privi partenerul dupa o noapte intensa de amor.
El, in schimb...el..are ceva. Perversitatea privirii lui este atat de intensa incat ar infierbanta si o printesa frigida. Nu este frumos, dar sacoul lui impecabil, cu ACEA camasa impecabila si acel tip de blugi atent croit pe fese il fac un exemplar demn de vanat. Zambetul din coltul gurii si privirea sfredelitoare imi lasa de inteles ca ii place sa detina intotdeauna controlul si ca scoate gemete de bas atunci cand este in pat.
Nu s-ar potrivi cu fatuca in botine. Ar fi un joc inechitabil si deloc plin de scantei.
Cealalta ea, de langa amandoi, incearca insa sa-si ascunda adevaratele porniri. Impune distanta prin spranceana ridicata si gura schimonosita intr-o continua nemultumire. Se uita distant pe geam si incearca sa ignore pe toata lumea. Ochii ei migdalati insa parca ar face sex incontinuu cu imaginile care ii trec prin fata ochilor. Isi mai intredeschide buzele din cand in cand, a plictiseala, lasand sa se intrevada dorinta de la 8 dimineata.
Ar subjuga pe oricine si s-ar lasa subjugata intr-un joc al mintii si al placerilor carnale. E tunsa scurt, iar haina de croi militar, combinata cu unghiile rosii ii accentueaza atitudinea.
Dar poate ma insel. Realitatea privitorului este mereu diferita de a celui privit. In ultimul caz insa, ele sunt identice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.