Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 14 august 2013

Odiseea conformarii

Mi-au zis sa ma cumintesc si sa fiu feminina. Cica asta ii atrage pe ei. M-am conformat, nu s-a intamplat nimic.
Mi-au zis ca trebuie sa tac si sa nu intimidez prin frazarea mea alambicata.  M-am conformat, nu s-a intamplat nimic.
Mi-au zis sa renunt la blugi rupti si sa ii inlocuiesc cu rochite vaporoase si tocuri. Cica asta mi-ar aduce jumatatea.  M-am conformat, nu s-a intamplat nimic.
Mi-au zis ca trebuie sa invat sa nu mai fut, ci sa fac dragoste. Cat mai tarziu, ca asta ii tine interesati.  M-am conformat, nu s-a intamplat nimic.
Mi-au zis ca trebuie sa fiu rusinoasa si sa imi invart parul pe degete, in timp ce buzele mele sunt intredeschise, a dorinta.  M-am conformat, nu s-a intamplat nimic.
Mi-au zis ca nu trebuie sa mai tratez barbatii ca pe niste prieteni buni, ci sa imi recunosc inferioritatea.  M-am conformat, nu s-a intamplat nimic.
Mi-au zis sa nu mai am opinii, sa nu mai citesc nimic din ce citesc, sa nu mai scriu asa pasional si ciudat. Asta ii va aduce langa mine.  M-am conformat, nu s-a intamplat nimic.
Mi-au zis sa renunt la personalitatea mea si sa iau una cu imprumut, de la buticul din colt..sau mai rau, din vreun club prafuit de fite.  M-am conformat, nu s-a intamplat nimic.
Mi-au zis ca "pula", "coaie", "ba", "ma", "prietene" nu sunt demne de o doamna.  M-am conformat, nu s-a intamplat nimic.
Mi-au zis sa le gatesc in fiecare seara si sa ii rasfat cu vorbe dulci.  M-am conformat, nu s-a intamplat nimic.
Mi-au zis sa nu mai fac glume obscene si nici sa dau replici cu subinteles. Asta ma face usoara.  M-am conformat, nu s-a intamplat nimic.
Am facut tot ce mi-au zis, dar in continuare... nu se intampla nimic. Jumatatea nu vine catre mine.
Deci pe undeva gresesc cu ceva, nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.