Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

marți, 27 ianuarie 2015

How not to fall in love with your male friend?

Am scris titlul in engleza, pentru ca suna mai bine. (evident, ati spune, orice suna mai bine in engleza). Dar ideea e simpla: Ce sa NU faci pentru a te indragosti de cel mai bun prieten. E un subiect pe care l-au disecat si il tot diseaca multi. Observ ca e destul de ofertant.
 O sa va spun cum a fost la mine, pentru ca am deja experienta de succes in a face lucrul asta (ha-ha, I know! :) )

Bun, pai totul ar suna cam asa:

1. Nu il suna foarte des si evita cat se poate de mult sa va intalniti. Iar cand o faceti, sa fie ceva foarte-foarte-foarte urgent, stringent si mereu facut pe fuga.
2. Raspunde-i la telefon, dar scurteaza conversatia pe cat de mult posibil. A-i cunoaste  toata viata e deja prea dubios si nu e deloc bine pentru intentia ta de a nu te indragosti. Pentru ca te empatizezi. Si te identifici. Si te trezesti dand sfaturi. Iar mai apoi ...capul lui, in poala ta, you know what`s next.
3. Spune-i un "multumesc" sec atunci cand iti spune ca esti frumoasa. Sau ca arati diferit. Sau ca nu te-a vazut niciodata asa. Sunteti prieteni, it`s safe, it`s safe. O sa inteleaga.
4. Neaga in fata tuturor, in orice moment, ca voi ati fi compatibili, vreodata, in viata asta. Sau in orice alta viata. Sunteti prieteni, ce pana mea? It`s grrrrrooouuuzzz, dude! Never!
5. Uita-te in oglinda si mai spune odata punctul 4, cu tarie. Si inca o data. Si inca o data. Pana cand incepi sa il crezi. Chiar daca iti face surprize misto. Si te asculta. Si stie cum sa te faca sa razi.
6. Evita sa faci poze cu el. Pozele duc la comparatii. Si asemanari. Si ulterioare analize pe anatomia fetei, sa vedeti cat de mult va potriviti. Deci, NO !
7. Inghite-ti cuvintele cand cineva te intreaba de el, ce mai face, ce mai zice, care e viata lui. Ai da de banuit. Nu il cunosti, nu stii nimic de el, nu stii ce a facut. Ridica din umeri, daca e cazul sau ofteaza simandicos. "Pff, nu l-am mai vazut de un secol!" ar fi raspunsul corect, care i-ar face pe altii sa te creada. Ai grija la intonatie, in schimb. Fii credibila!
8. Incearca sa il arunci in bratele prietenei tale. Oricare. Una din ele. Una de pe strada. Un barbat? Oricine l-ar tine ocupat si pe tine departe de el.
9. Gaseste-ti o gasca de fete. Alta decat cea pe care el o stie de ea. Izoleaza-te.
10.  Nu te mai uita pe profilul lui, la poza aia draguuuuuta cu pisica/sobolanul/ratonul/gaina sau ce mai are prin gospodarie. Sau poza aia in care arata demential, imbracat ca un hipster. Sau poza aia in care i se vad ochii. Ma rog, intelegi tu.

Si dupa ce ai facut toate astea, incearca sa intelegi urmatorul lucru:

Orice ai face, tot te vei indragosti de el. Dintr-o mie de motive, pe care tu le stii. Si toti cei 10.000 de oameni din jurul tau le stiu(de vreo 2 ani deja, de cand v-au vazut prima oara, unul langa altul la masa). ASta e, tu esti mai inceata, te prinzi  mai greu.

 Insa, te rog eu ceva: Nu il lasa sa iti scape printre degete, doar pentru ca e prietenul tau(cel mai bun) si asa ceva nu se face.Ca te stie cel mai bine dintre toti si ca te simti vulnerabila in fata lui. E stupid. Get him!

Si acum, ca v-am zis voua asta, ma duc sa o pun si eu in practica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.