Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

marți, 5 octombrie 2010

Unde duce agitatia

Trebuie sa cunoasteti starile alea bruste de agitatie, care sunt atat de pacatoase incat va fac sa sunati toata lista de cunoscuti, doar pentru a omori timpul. Nu aveti nimic important de spus, cuvintele va ies greu pe gura, dar degetele continua sa formeze numere si sa apase butonase verzi, pentru ca va loveste "golul conversational" in moalele capului si trebuie umplu cu orice pret.
Pe mine m-a lovit azi una dintre starile astea absolut pacatoase si inutile, as spune. Asa ca, timp de cateva ore bune am trimis mesaje, am dat telefoane, am trimis mailuri insistente, in care intrebam nimicuri, am stresat oameni care probabil nu vroiaiu sa fie stresati, doar de dragul de a trece peste inca un hop plin de agitatii.
Ma enerveaza starile astea nemernicoase din simplul motiv ca pot duce fie la dezbinari(din cauza insistentelor), fie la reluarea unor legaturi care nu se impuneau a fi reluate(riscurile aferente).
Si de parca nu era de ajuns, dupa consumarea starii de agitatie(care necesita ..culmea! cafele si tigari, udate cu mult rock), ajung sa ma simt si mizerabil pentru indraznelile de care dau dovada.
Asa ca..mare atentie, va rog! Daca primiti ocazional din partea mea mailuri sau mesaje in care va intreb nimicuri care nu pot umple nici macar un gol conversational(daramite sa construiasca o conversatie)..va rog eu, dati`le delete.

2 comentarii:

  1. da mie de ce nu-mi scrii nimicuri? :))
    acu ma simt ignorata, reao! data viitoare cand ai stari pacatoase, count on me :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @sis:asa o sa fac, you lil` sinner!:))

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.