Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

luni, 4 iunie 2007

Hai sa ne Sk Radio`aim!!!




Pentru asta, presimt eu ca o sa fiu nitelus injurata, dar nu conteaza...vreau sa vorbesc!!!Lasati`ma se vorbesc, brutelor!! Stii cand va ziceam eu ca sunteti nebuni cu totii? Bine, tot ati ramas asa...dar va iubesc, mah! Pa fiecare in parte! :))
Am inceput colaborarea cu Sk radio cred ca...acum ceva luni, cand Andrei(aka Fratelo) m-a descoperit. Intamplare sau nu..asta nu mai stiu..ideea e ca de atunci suntem nedespartiti..Vorba vine, nedespartiti, ca unul e in New YOrk..celalalt, in Romania, Constanta. Dar merita spusa chestia asta. Sa ma abat putin si sa spun ca Sk radio(hai ca deja suna a material publicitar)..ma rog..e un radio online, in principiu...daca dati click pe titlul materialului, o sa va duca direct aclo. Nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre oamenii de acolo. Nominal, despre cei care au atins intr-un fel au altul o coarda sensibila in sufletul meu hain:))) Uki, de Andrei am zis, el e tartoru`..el m`a convins sa colaborez cu Sk radio, el e cel mai aproape de sufletul meu de acolo. Noah..Andrei asta e mare figura ..si el stie asta. Ii place sa faca radio si cred ca daca nu l`ar opri celalalt loc de munca..ar face asta incontinuu(asta si alte activitati, pe care nu le aduc la lumina). Dupa Fr3cky Mania, unde faceam stirile.. am trecut in paralel, la Be crazy..despre Be crazy, o noua incercare a 2 nebuni sa schimbe lumea si formatul de show radio. Cu tot tacamul..cu certuri, cu injuraturi si cu Ba nu aia! Ba aialalta! Cred ca ne-am scos putin peri albi unul altuia, dar macar a meritat si inca merita...macar daca murim, sa murim unul cu mainile infipte in gatul celuilalt. Fratelo e baiatul meu de suflet(el si ala micu, Cristi): stie tot despre mine si stiu tot despre el, si cel mai important are gura aia mare pecetluita!:D Ca altfel nu i-as fi suflat nimic...
El e cel care imi spune cat de bivol sunt cand gresesc ceva, el e cel care imi zice congrats! cand fac ceva bine. Mai multe nu zic despre el, ca deja il vad cum isi umfla narile alea si urla un JEEETTT, mah!!! Pe langa Andrei, mai e cineva..ala micu`...Alexu, sau colegu`...e celalalt nebun care ma suporta. Alexu e cel care imi aduce aminte in fiecare miercuri ca trebuie sa iau COTIDANUL, dar uita de fiecare data ca am licenta pe 18 iunie. A....si da..are fumuri de shaf, asa ca de fiecare data trebuie sa iau pozitia cu mana la chipiu in fata domniei sale(stii ca glumesc, da?)Boonn...cine mai e Alexu? Cel cu un superb accent ardelenesc, dupa care pur si simplu sunt topita. Parca il si aud..Noah, ziua buna, colega...puszy! , asta daca nu vorbeste incontinuu la telefon si nu imi da buline rosii..sau albe...ca nu mai stiu(dar cred ca alea albe erau ale lui Turcescu) Un singur lucru am sa ii zic, mrauuuu..simbah! Stie el de ce.
Chiar daca nu tot din radio SK, ala micu- Cristi, tot aici l-am cunoscut, cand a vorbit fara intrerupere la un Fr3cky Mania. Imi venea sa il pocnesc prima data, ca mi se parea nitelus impertinent, dar acum ii zic doar isteric mic si il calmez! Daca nu merge nici asa, recurg la amenintari : Mori! sau anathema Love ya!. Cristi e cel care in mod ciudat a reusit sa ma pondereze(hai, nu te umfla atat in pene!) si unul dintre putinele persoane cu...care as putea sa ma inteleg din priviri. Foarte interesant ca persoana, agitat incontinuu si cu o voce radiofonica eterna, mi-a intrat la suflet dupa putin timp de cand l-am cunoscut. Ba pe mess, ba pe Skype, ba in person(no more mitziii for u , ca te sparg!), e exact genul de om cu ...care as putea sa vorbesc non stop, fara sa ma plictisesc..Bine, discutii alternate cu niste batai, cu niste glume, cu niste "bai, ce e cu astia doi de se poarta asa..ce e intre ei?". Si mai e Danut. Personaj aparte, el asa...nebun, cu ranjetu` pana la urechi si o replica pregatita mereu...de m-am saturat de cate capace mi`am luat de la el. Cu toate astea, si el mi`i drag, mai ales cand...tace:D..desi recunosc ca nici cand vorbeste nu imi displace, ca ma fascineaza vocea lui. Danut e mare ...e verde...e DAn..si cu asta zici totu`..aaa...si frumos..si chiparos...si dejtept(multumit, mah?:))
Si mai e si CAT, dragutul de el, pe care nu il stiu atat de bine...dar in 5 min a fost evident ca era cel mai sanatos din gasca mare de la Otopeni. Despre CAt nu pot sa zic prea multe, doar ca am impresia ca la angajare a gresit casa de productie...daca ne luam noi asa dupa prenumele lui :D. E baiat de treaba, un pic prea normal poate, dar cu siguranta are tot ce ii trebuie sa ajunga un nebun veritabil:D...CAt e echilibrul, daca ar fi sa o luam asa si i se potriveste rolul asta de minune.
Sunt ai mei si ii iubesc asa, cu nebuniile lor de moment, cu injuraturile lor, pentru ca pe fiecare il iubesc altfel. Daca ma iubesc si ei? Neah! Daca ar fi fost asa, cu siguranta aveam un Porche pana acum:)))

6 comentarii:

  1. You touched my feelings! HAHAHAHAHAHAH de cand asteptam sa aparem si noi p'aci pe blog, too late too late :)

    RăspundețiȘtergere
  2. better late than never...muahahahaha!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Subscriu si eu! nu la too late, ci la zece q-uri! too short? beyaaaaach!

    RăspundețiȘtergere
  4. haha! dragutzu` de el, mah..cum comenteaza ...SIMBAAHHH!!!Vezi ca mai avem niste buline de pus la punct. Do not forget, beyaacchh!:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ungure, ai ajuns la destinatie? :) tutzi pancarda Iasi - Timisoara, trenu mortii cand se duce inspre banat :)

    RăspundețiȘtergere
  6. lasa trenu, ca ii spunea altfel. subliniaza "spunea". aici cred ca numa' bine s-ar potrivi filmuletzu' ala din gara, da' evident ca iti ia 2 luni sa-l procesezi, drept ii? hihi. hai ca astept sa aduni pozele alea, vezi tu, sorteaza-le inainte :D

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.