Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

joi, 28 iunie 2007

Iancu made us number one again!


Ce ai zice daca ti`am oferi reteta pentru durerile tale de cap si te facem sa scapi de toata dementza asta caniculara? O facem, cu o singura conditie! Sa fii roman, nu conteaza daca din Romania, GErmania, Franta, Spania, America sau orice alt colt al lumii. Suna bine? Asculta atunci noul promo song al SK RAdio, pentru ca Sk RAdio si Daniel Iancu exact asta au facut sambata trecuta, cand au inlocuit ~Listen to Sk radio~ cu ~Sk Radio, number one again!~ La noi a mers, de ce nu ar merge si la tine, ca vorba aia, tot roman esti!
Andrei, aka Fr3cky a stat de vorba cu Daniel Iancu, inginer de profesie..artist si l`a tras de limba la Fr3cky Mania despre inceputurile colaborarii dintre Sk si el. Asa ati aflat voi ca Daniel stia de Sk Radio de ceva vreme de la prietenii lui din afara, ca a facut melodia cu doar cateva zile inainte sa ne trimita vederi din Brazilia si ca o sa facem si un videocplip cat de curand la songu` asta!
Asa ca fiti pe faza sa nu pierdeti nimic. Va tinem noi la curent cu tot, numai sa se intoarca Daniel din Brazilia. Si atunci poate o sa ne spuna mai multe si depsre ultimul lui album, pe care l-a lansat chiar de ziua lui!
Pana atunci, va mai zicem un singur lucru. Am primit vedere din Brazilia de la Daniel Iancu, pentru voi toti, cei care asculta Sk Radio!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.