Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

joi, 28 iunie 2007

La House Parade cu voi!! Vibrati alaturi de Nagual si SK Radio!


Dupa Iasi si Tabara Ciric, Timisoara scrie pe tine! Pe 21 iulie,38 de dj autohtoni si 10 dj internationali ti`au dat intalnire in cele peste 10 camioane ce vor bate in lung si in lat Timisoara timp de trei zile. House Parade is the event, Timisoara is the location, u are the special guest! 36 de ore de muzica neintrerupta, cu un line up de zile mari si o trance`uiala pe masura, promovata de SK Radio!!!
Evenimentul se deschide vineri si se termina abia duminica, fara sa va lase deloc timp sa respirati. O sa va gadile urechile nume precum BEN (UK),REMY (NL),MENNO DE JONG (NL),JEAN (NL),SAN (NL),MARCO V (NL),MARCEL WOODS (NL),GARETH EMERY (UK)
RANK 1 (NL), opt dintre ei mixand la TRance Energy 2007!Lista celor 10 Dj din Olanda si Marea Britanie va fi completata cu numele a 38 de autohtoni, selectati in urma unei preselectii organizate pe data de 26 mai in Timisoara.
Dj`ii SK RADIO vor fi si ei acolo, intr`unul din camioanele House Parade, invartind platanele. In cele doua zile de trance vibrations, Viktor Nagual o sa ia in primire discurile si CD`urile si o sa faca ce stie el sa faca mai bine, adica sa mixeze. Asta cand nu face emisiuni la radio si cand nu este nominalizat la Nights.ro. Castigator in 2006 al unui concurs national de DJ , fondator al IDEEA Recordings , Pe Viktor Nagual il puteti asculta in fiecare Marti de la 23 : "The Residency on SK Radio" cu un concept pentru promovarea EDM (Electronic Dance Music)


Programul House Parade 2007 , 20 - 22 iulie Timisoara


VINERI, 20 iulie 2007, Calea Sagului nr.201: CAMPING OPEN – ora 09.00 a.m.
Cazare la 300 m de scena principala, intr-un camping special amenajat, dotat cu toalete, dusuri, fast-food

SAMBATA, 21 iulie, Iulius Mall: PARADE OPEN – ora 09.00 a.m.
13 camioane, 26 de DJ!
Toate genurile muzicale desprinse din cultura electronica: minimal ,progressive, breakbeat, drum`n`bass, techno, funky house, trance…
Caravana va stationa 2 ore in parcarea Iulius Mall, dupa care va parcurge un traseu de 2 ore, pe strazile Timisoarei, pana la locul de desfasurare al concertului.

SAMBATA, 21 iulie, Calea Sagului nr.201 : CONCERT OPEN – ora 13.00 p.m.
10 artisti internationali! 8 dintre ei au participat la editia 2007 a celui mai important eveniment trance din lume: Trance Energy!

Invitat de onoare, 21 iulie: artistul HOREA CRISOVAN, un chitarist de exceptie din Timisoara, care s-a alaturat echipei ‘House Parade’ si care va acompania LIVE la chitara, pe ritmurile house&trance!

DUMINICA, 22 iulie, Calea Sagului nr.201: AFTERPARTY – ora 05.30 a.m.
10 tineri DJ romani vor avea ocazia sa mixeze pentru prima data in fata unui public larg!

Mai multe despre House Parade Timisoara

La patru ani de cand s-a conturat ca si concept, House PARADE emana din ce in ce mai mult, pe an ce trece, tocmai acel spirit al marilor parade occidentale. Ceea ce inseamna ca organizatorii deja si-au vazut visul implinit cu ochii, pentru ca asta si vroiau. DAr nu numai atat. House Parade devine, incetul cu incetul, pe langa Liberty Parade, cel mai asteptat eveniment OUTDOOR al muzicii electronice din tara. Si faptul ca are loc in Timisoara nu poate decat sa fie un atu, pentru ca Timisoara poate fi considerat un oras occidental in adevaratul sens al cuvantului.




Eveniment promovat de SK RADIO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.