Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

joi, 28 iunie 2007

It`s time to party! Sk Radio, Roton si Anka vin la tine!!




Conectati`va in fiecare vineri pe SK Radio, de la ora 23.00, pentru inca doua ore de muzica roton`easca si infos despre artistii vostri ROTON!!
The ROton VIPS le livreaza,noi le fabricam si le aducem in fiecare vineri la urechea voastra, la urechea ta, a ta si a ta!! Am revenit in forta luna asta si suntem mai plini de pofte ca oricand ...heeii....nu va ganditi la ce stiu eu ca va ganditi! Vorbeam despre pofta de a`i stoarce de informatii pe artistii ROTON. Uite, spre exemplu, vinerea asta o avem pe Anka in studio si abia asteptam sa ii punem intrebari care mai de care mai crazy si mai..si mai..si mai..Exact asa cum le puneti voi de fiecare data. Am asteptat ceva timp momentul asta, chiar mai mult de 3 saptamani, am tot citit intrebarile voastre, care s-au adunat si s-au adunat..si s-au adunat!
Vinerea asta tragem linie si o chemam in instanta ROTOn pe nimeni alta decat Anka, cea ale carei nopti sunt mereu pline de dor. Pentru cei care nu o stiu pe Anka, ea este fosta membra a trupei Class, care plecata din sanul grupului a hotarat sa infrunte lumea muzicala de una singura. Si uite ca a reusit: are un nou album, are si videoclip la single`ul de debut "Nopti de dor", iar acum isi promoveaza noul single, alaturi de SK RADIO. Primii pasi au fost deja , asa ca daca ai vrut sa stii care este cea mai urata injuratura pe care a zis`o vreodata Anka, care ii este persoana cea mai draga, cu cine ar colabora, stai doar si asculta`ne vinerea asta, pentru ca altcineva ti`a luat`o inainte si deja a pus toate intrebarile astea! Dar nu`i bai, ai tot timpul sa iti scrii pe foaie toate intrebariel pentru urmatorul artist ROTON! Noi o sa aflam vinerea asta pentru tine de cine ii este dor, de ce numai noaptea si cum a ajuns single`ul ei pe buzele tuturor. Si inca ceva...!! Informatii Fresh despre noul ei single!!!
Asa ca SK`tuieste`te vinerea asta la Be Crazy cu Andrei, Ramona si ROton, ai tai si ai urechilor tale pentru totdeauna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.