Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 26 noiembrie 2008

Gusteritza in atac

O noua specie de primate e pe cale de a pune gheara pe Romanica. Specia hibrid se numeste gusteritza..(cu tz) si reuneste toate calitatile deloc de neglijat ale pitipoancei deja traditionale: anti-talent, anti-creier, anti-valori, anti-ratiune. Si pe langa asta..se adauga si gustul obsesiv dezvoltat pentru kitchuri si epatare in exces. Gusterul nu este insa atat de periculos ca pitipoanca..este o specie domesticita, care se hraneste cu aerul si banii, implicit,...ai iubitului, prietenului, sponsorului, ai lui..tati. Prin definitie, gusterul nu este facut sa munceasca ..dar se mai intalnesc si exceptii de gusteritze care se aco,odeaza in mediul social al desfasurarii activitatilor profesionale. Chiar si atunci, gusteritza..este cea care cerceste din priviri ajutorul cuiva...in speranta ca numai clipind din gene ..va avea totul la picioare. Si asa si este..pentru ca asa cum exista gusteritze..exista si gusteri, care pun botu` repede la clipiturile gusteritzei. Revenind insa la subiect, gusteritza este cea a carei prezenta diafana o face sa pluteasca in mers, sa se scalambaie elegant si sa zaboveasca suspect de mult in fata meselor cu mai mult de 4 sticle de whisky pe ele. E cea pe care o vezi...juma` stilat imbracta, juma` ca de bordel, cu urechi de iepuras postate gratios, fara nici o legatura, nici cu tematica serii, nici cu tinuta pe care o are. Continuarea..in postul urmator

5 comentarii:

  1. Cata dreptate ai, Ramona! Cum le zici tu asa din suflet. Intr-adevar, si eu sunt alergic la gushteritze d-astea. Ma ia rasul numai cand descarca prima transa de fitze. Le vezi dupa cum intra in club. Mai intai intra fitzele, pe urma fraierul (daca Doamne fereste vin cu el de-acasa, dar de obicei si-l recruteaza in club dupa numarul de sticle de whisky de pe masa), apoi intra ea. Dar au succes pentru sunt o gramada de sponsori care vor sa faca undeva investitii. Si, de ce nu intr-o gushteritza? Daca atata ii duce... atata obtin. Normal ca achita si nota de plata fara discutie. Dar fenomenul asta, gushteritza, nu este nou pe la noi, cu atat mai mult in Constanta. Doar ca in ultima perioada, prin cluburile selecte sunt din ce in ce mai multe. De-asta prefer sa nu merg foarte des in astfel de cluburi si sa ma simt bine intr-un mod mai sanatos. Acum depinde de fiecare. Daca suferi de celebritate, nu e o solutie sa nu mergi ca dauneaza. Daca nu suferi, iesi bine alegand alte alternative. Re5pect pentru autor! Cristi

    RăspundețiȘtergere
  2. culmea culmilor...tocmai o gusterita sa critice gusteritele!!!!
    in acest sens, postul anterior al gusteritei e relevant ...

    RăspundețiȘtergere
  3. domnul/doamna anonim..sunt indiscutabil amuzata de ineptiile pe care le scoateti prin minunatele degetele. totusi, ma nedumireste lipsa dumneavoastra de curaj in a va asuma spusele, ceea ce nu e tocmai respectuos fata de masa cititoare. Asa ca..pana la proba contrarie..permiteti-mi sa fiu la fel de nesimtita in afirmatii ca si dumneavoastra..si sa va spun : dumnezeule, destul de mare si..invidioasa este gradina. Sau sa inteleg ca v-ati pricopsit cu o gusteritza...de care nu stiti cum sa scapati? superficial, domnul/doamna mea(pot sa va spun anonim hermafrodit, daca imi permiteti). va sugerez, in acest caz ..sa cautati definitia din DEX(cartea aceea groasa) a elementelor lingvistice: ironie si pamflet..si daca tot ati ajuns aici, uitati`va si la atentionarea blogului...vedeti daca va incadrati in parametrii normali. Pana una alta, eu va multumesc pentru faptul ca citit blogul si va declar un proFUND mitocan:)))))Hai, noroc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca sa recunosc, pe mine acest blog ma "nesatisface" profund ba ma mai lasa si cu gandul neterminat, intrucat lipseste poza.
    cred ca mahmureala mea matinala simte acut nevoia de "personajul din imaginea alaturata", adicatelea necesitez ilustrare.
    doamna, va rog.
    astept raspuns urgent.


    Alexa
    (aviz anonimului: uite, asa se semneaza un comentariu)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ha ha ha, ce-mi plac discutiile astea in contradictoriu...probabil ca "anonimul" o cunoaste pe "asta mica" adica pe Rammone, si candva, cumva s-a atacat, acum, sub protectia confortabila a anonimatului, arunca putin venin pe blogul fetei...E clar ca are el, anonimul ipocrit, ceva "rautacisme" cum ar spune Hagi, dar nici "asta mica" nu se lasa mai prejos, injectand venin literar in cuvinte atent alese si fraze peiorative...hmmm, cred totusi ca un astfel de comentariu nu trebuia luat in seama, daca eu stiu cum sunt si vine un idiot si-mi spune ca sunt in alt fel, mi se rupe, il pun pe IGNORE in secunda doi...dar, de obicei lucrurile cu potential relativ real, ne afecteaza intr-un fel sau altul si reactionam....Faza cu "gusterul" e ceva devenit absolut cotidian, eu il numesc "fraierul" si "maglavita", adica femeia care se plimba cu BMW-ul fraierului, suge banii lui si defapt cam tot ce-i trece prin mana...maglavita suge tot si-l iubeste pe fraier pana la ultimul ban...n-am avut niciodata, de cand ma stiu, vreo prietena pe care s-o car in spate, mi-e greatza de femeile intretinute de fraieri care nu realizeaza in prostia lor ca de fapt in realitate jegoasa isi rupe-ruju'n-_ula satisfacand necunoscutii, maglavita mergand pe principiul "unu e cu banu' altu cu ciocanu'"...no,n-ai sa vezi, n-am respect pentru nici o persoana care asteapta "sa i se dea"....dar, revenind la discutia noastra, chiar daca o cunosc foarte putin pe Rammone, ei bine, tot respectul, e o femeie independenta care munceste foarte mult cum de alt fel putine femei ar putea, pentru ca majoritatea nu au capacitatea intelectuala necesara sa realizeze intr-o viatza intreaga ce realizeaza "asta mica" intr-o singura zi, ei bine Rammone pe langa toate astea, mai are timp sa scrie si pe Blog si sa le raspunda si imbecililor anonimi...asa ca, I'll rest my case...respect pentru femeile care realizeaza ceva, si flegme-n gat pentru fraierii care isi cara-n spate curvele obosite de atata stat in genunchi...scuze nevestele sau prietenele pe care le iubesc vroiam sa zic...(omVLADon)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.