Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

vineri, 8 iunie 2007

Sa vorbim despre...repartitoare! Da` ce`s alea?

Asta au facut un grup de distinse doamne asezate intr`un careu, pe TVR timp de vreo 10 min..asta ca sa nu fiu rea si sa afirm ca in gneeral vorbesc depre..nimic sau depsre..nemurirea sufletului. Emisiunea in sine nu ma deranjeaza(poate doar titlul, care ma agaseaza cu ale lui colturi), cat o face moderatorul. Vorba vine, moderator, pentru ca dintre toate careistele de acolo, doamna Titieni,vorbeste cel mai putin si modereaza doar propriile interventii, nu si ale altora. De cate ori vrea sa spuna ceva, co hostitzele ii dau peste nas si vorbesc peste ea. O figura cat se poate de stearsa. Poate ca nu ar fi fost atat de rau, daca invitatii ar fi fost altii: dar co `hostitzele emisiunii sunt, printre altele, Monica Tatoiu si Alice Nastase, figuri cat de poate de recunoscute pentru orice individ care zappuieste si da peste emisiune de careu. Daca moderatorul mi se pare nepotrivit, asta nu inseamna ca arunc la gunoi un concept de emisune, cu functie de culturalizare, as putea zice. Numai ca acum cateve editii, au dat`o in bara(si moderatorul si mai mult, pentru ca era evident ca nu isi facuse tema de acasa si parea oaresicum pierduta in imensitatea repartitoarelor). au vorbit despre..repartitoare! Repartitoare, in mijlocul verii, cand apa are 25 de grade si la umbra sunt vreo 40. Repartitoare, dupa ce au vorbit de Bookfest..ce-i drept, cam pe scurt, pentru a aduce si repartitarele in discutie. Si dupa ce doamna Titieni povesteste practic materialul inregistrat cu...repartitoare, in care se spunea ca nu exista o legislatie care sa impuna asa ceva...primeste dubla lovitura..Alice Nastase intreaba..da` ce`s alea repartitoare?, iar Monica Tatoiu ii da lovitura sub centura... obligativitatea montarii lor este impusa prin decizii de CL. Opaaaa...moderatorul era intr`o continua nebuloasa, din care nu mai putea sa iasa, decat daca o taia cu un cutit. Noroc ca i-a suflat cineva in casca...Da, ce sunt repartitoarele? SA vedem ce sunt!! Spuse distinsa oarecum usurata. Pai bine, domnilor si doamnelor, nu va faceti temele? Veniti in fata omului cu tema scrisa pe jumatate? Cum ce sunt repartitoarele? Nu asta era scopul..sa afle nenea Ion cine il obliga si de ce il obliga sa puna repartitoare? Mai grav e ca nu au reusit sa dea definita, desi subiectul trebuia sa fie dezbatut. Sub egida "Sa vorbim despre..nimic" s-a mai incheiat o editie a careului. Data viitoare sper macar ca vor vorbi despre ceva ce stiu, nu despre o vaga impresie pe care o au(se aude, redactorii? )

Un comentariu:

  1. Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television. Choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose fixed interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace you. Choose your future. Choose life.


    Alege viata. Alege o slujbã. Alege o cariera. Alege familia. Alege un televizor al naibii de mare. Alege masini de spalat, automobile... compact disc players si deschizatoare de conserve electrice. Fugi! Alege sanatatea... Colesterol redus si asigurari dentare. Alege dobanzi fixe, plati amortizate. Alege-ti o casa. Alege-ti prietenii. Alege o îmbracaminte comoda si bagaje asortate. Alege un apartament închiriat cu trei camere langa o gramada de fabrici nenorocite. Alege D. I.Y. intrebandu-te cine dracu esti duminica dimineata. Alege statul pe canapea uitandu-te la emisiuni ce îti doboara mintea si sufletul... indopandu-te cu porcarii. Alege sa putrezesti pana la sfarsit urinand într-o casa mizerabila; nimic mai mult decat o jena în plus... fata de progeniturile egoiste si perverse pe care le-ai facut ca sa nu fii singur. Alege viitorul! Alege viata.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.