Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

marți, 5 iunie 2007

Al dracu` Miscu asta!

Miscu era un om mic la sfat, mic si la stat..si indesat cat cuprinde. Miscu avea bani cu duiumu` si era mare smecher prin oras. Miscu e idolul femeilor, zic unii...ca le joaca pe degete si le foloseste ca pe niste carpe de sters pe jos. Miscu e patron. De aia si are femei, ca i le aduc banii. DAr Miscu nu e om serios si la casa lui, unde nevasta lui Miscu gateste cozonaci in fiecare seara si il asteapta cu masa pregatita. Miscu e om rau si lipsit de cinste. Asta e Miscu, nume care l-am auzit repetat in mod obsesiv azi in microbuz, la fiecare 2 secunde, de ajunsese si ecoul sunetelelor sa repete nu ultima parte a cuvantului MISCU, ci pe tot, parca sa imi faca in ciuda. Chiar de nu as fi vrut sa aflu cine dracu` e Miscu asta, tot am aflat. Amabile, dom`le...distinsele de langa mine, care se pare ca facusera si ele o mica obsesie pentru Miscu. Incredibil cum poti afla involutar toata istoria unei persoane, de la origini, pana in prezent, doar daca ciulesti bine urechile. Primele 5 minute au fost greu de suportat, dupa urechile mele incepusera sa se obisnuiasca cu numele asta, ce incepuse sa rezoneze...Miscu, Miscu. Imi era simpatic, cica se dadea la toate femeile din fabrica, pana cand si`a gasit nasu`. In cine credeti? Normal ca in doamna care povestea totul. Miscu asta si-a luat`o peste bot, bine ca numai verbal, ca am inteles ca se putea si mai rau(n.r. doamna lucra cu...cutitele in fabrica)..Dar l-a dutut in c**. Una in plus, una in minus, zice Miscu.,..care cunoscuse multe femei la viata lui, dar nici una asa salbatica precum doamna X , ce se tot impingea in mine pe scaunul ala blestemat. Ee....si Miscu asta, se pare ca nu a fost singuru` patron al fabricii(tot nu m-am prins de ce era..ca acolo se ascuteau cutite mai ceva ca pe strazile dosnice din Constanta si se carau lazi cu nemiluita- o fi fost vreo firma de comert ilicit cu organe, ca altfel nu imi explic:))))...ca au iesit la iveala tot felul de manarii si intrigi tesute fara suflare de glasul pitigaiat al doamnei pline de salbaticie in cutit. Nuu...Miscu e al dracu, dar Craciun, dom`ne..il stiti voi pe Craciun...eehh..ala da omm!! Tinea cu angajatii, isi punea gatu` in fata tuturor si dadea si prime.Aaa..si nic nu ii concedia. CE om..dom`ne..ce om!!Pacat ca Miscu asta(al naibii limbric) a complotat sa il dea afara. Nemernic! blasfemizeaza femeia cu naduf.
Subiectul Miscu s-a incheiat, slava domnului, dupa 20 de minute de drum pe canicula, cand gura femeii a tacut brusc dupa intrebarea> DAr cum doamna, nu aveti inca 70 de ani? Aaa..doar 66...pe care i-a adresat`o tinerei locvace cu care statea de vorba.
Vreau si eu, dom`le..sa il cunosc pe Miscu asta, ca mi-a nenorocit 30 de minute din existenta. Nu am mai auzit uin nume rostit cu atat ardoare si patos de la discursurile la persoana a treia ale lui Marean. Nu l`o fi chemand si pe Miscu Marean? As scapa si eu de o problema!

Un comentariu:

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.